Σήμα κινδύνου από τον ΕΕΘ για τις αυτοκτονίες επαγγελματιών

Σήμα κινδύνου από τον ΕΕΘ για τις αυτοκτονίες επαγγελματιών Facebook Twitter
0

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά αυτοκτονιών, εξέφρασε την ανησυχία του για την απόγνωση που βιώνουν οι Έλληνες επαγγελματίες.

Το ΕΕΘ σε σχετικό ψήφισμα που υιοθέτησε, αναφέρει: «Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά είναι τραγική. Οι αυτοκτονίες που υπογράφουν με αίμα την απόγνωση και το αδιέξοδο, είναι η κορυφή του παγόβουνου», προσθέτοντας ότι σήμερα «δεν υπάρχει ούτε ένας επαγγελματίας, που να κοιμάται και να ξυπνάει ήσυχος».

Η διοίκηση εκφράζει τη συμπαράστασή της «σε κάθε επαγγελματία που δοκιμάζεται, αλλά και στις οικογένειες όσων δεν άντεξαν τη δοκιμασία», ενώ παράλληλα ζητεί από την πολιτική ηγεσία του τόπου «να αρθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων», ώστε «να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM