Η Λόρεν Γκράχαμ για τον Μάθιου Πέρι: «Είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψω πως πέθανε»

Η Λόρεν Γκράχαμ μιλά για τον Μάθιου Πέρι: «Είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψω πως πέθανε» Facebook Twitter
Μάθιου Πέρι και Λόρεν Γκράχαμ / Φωτ: Getty
0

Η Λόρεν Γκράχαμ μίλησε για την «τρομερή απώλεια» του φίλου της Μάθιου Πέρι, σχεδόν έξι μήνες μετά τον θάνατό του.

Η Λόρεν Γκράχαμ μίλησε για την απώλεια του καλού της φίλου, Μάθιου Πέρι, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης για το βιβλίο της Have I Told You This Already? στην Ουάσινγκτον.  «Είναι ακόμα πολύ δύσκολο να το πιστέψω», είπε στο κοινό για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Η Γκράχαμ αποκάλεσε τον Μάθιου Πέρι ως «μία σταθερά στη ζωή της» και αποκάλυψε πως «ενώ δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι, υπήρχε πάντα αυτό το ‘κάτι’ μεταξύ μας».

Συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως επανασυνδέθηκαν ξανά τους μήνες πριν από το θάνατό του. "Χανόμασταν για περίπου έναν χρόνο και μετά θα επέστρεφε ξανά στη ζωή μου. Πέρυσι, μόλις είχε ξανά έρθει στη ζωή μου».

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 54 ετών. Βρέθηκε αναίσθητος σε ένα τζακούζι στο σπίτι του. Δύο μήνες αργότερα, μια τοξικολογική έκθεση από το Ιατρικό της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από «τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης». Ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα, ενώ ως παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατό του αναφέρθηκαν επίσης ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρήσης οπιοειδών.

Ο πρωταγωνιστής των Friends ήταν στο παρελθόν ειλικρινής σχετικά με τη λήψη θεραπειών με κεταμίνη, γράφοντας στα απομνημονεύματά του του 2022, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, ότι η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε για να «απαλύνει τον πόνο και να βοηθήσει με την κατάθλιψη». «Ήταν κάτι διαφορετικό, και οτιδήποτε διαφορετικό είναι καλό», έγραψε ο Πέρι. «Το να παίρνεις Κ είναι σαν να σε χτυπούν στο κεφάλι με ένα τεράστιο χαρούμενο φτυάρι. Αλλά ο πονοκέφαλος ήταν σκληρός και ξεπέρασε το φτυάρι».

Ο ηθοποιός ενώ «εγγραφόταν συνεχώς» για τις θεραπείες, τελικά αποφάσισε ότι η κεταμίνη «δεν ήταν γι' αυτόν». Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του -ιδιαίτερα στο απόγειο της φήμης του στα Φιλαράκια- πάλευε με την κατάχρηση ουσιών. Ήταν ειλικρινής για τα σκαμπανεβάσματα του, αποκαλύπτοντας στα απομνημονεύματά του ότι ήταν «εντελώς νηφάλιος» μόνο για μία σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για το βιβλίο, η Γκράχαμ τόνισε ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν περήφανος για τον αντίκτυπο που είχαν τα απομνημονεύματά του. «Η παρηγοριά που παίρνω από το γεγονός ότι τον είδα την εποχή που τον είδα ήταν ότι τον είδα ενθουσιασμένο με το πώς έγινε δεκτό το βιβλίο του - και όχι μόνο επειδή ήταν μια τεράστια επιτυχία, αλλά επειδή άλλαξε κατά κάποιον τρόπο ο σκοπός που είχε στη ζωή του και αφορούσε τις εξαρτήσεις και το ‘Πώς μπορώ να επιστρέψω; Πώς μπορώ να μιλήσω για τους αγώνες που είχα και ελπίζω να βοηθήσω κάποιον άλλον;’», είπε.

Η Γκράχαμ θρήνησε προηγουμένως την απώλεια του φίλου της, με τον οποίο πρωταγωνίστησε το 2008 στην ταινία Birds of America, σε μια εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2023 στην εκπομπή Mornings του δικτύου CBS. «Κανείς δεν με έκανε να γελάσω τόσο πολύ. Μόνο δάκρυα, που τρέχουν. Υπήρχε τόση χαρά όταν ήμουν κοντά του και ήμουν φίλη του», είχε πει τότε, λέγοντας ότι οι θαυμαστές μπορούν να αισθάνονται «ευγνώμονες  που ο Πέρι άφησε πίσω του το όμορφο έργο του».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SpaceX και Μπαχάμες: Οι μυστικές συμφωνίες Μασκ, το Starlink και οι περιβαλλοντικές αντιδράσεις

Διεθνή / Μυστική συμφωνία SpaceX με τις Μπαχάμες: «Δώρο» Starlink και διπλωματική κρίση για τον Μασκ

Η συμφωνία SpaceX με τις Μπαχάμες για προσγειώσεις πυραύλων και δωρεάν Starlink πυροδότησε εσωτερικές εντάσεις και οικολογικές ανησυχίες, ενώ ο Μασκ επιδιώκει παγκόσμια επέκταση
LIFO NEWSROOM
Επιζώσες παιδικής κακοποίησης στο Ρόδεραμ καταγγέλλουν βιασμούς και συγκάλυψη από την αστυνομία

Διεθνή / Επιζώσες παιδικής κακοποίησης στο Ρόδεραμ καταγγέλλουν βιασμούς και συγκάλυψη από την αστυνομία

Νέες ανατριχιαστικές μαρτυρίες γυναικών που είχαν πέσει θύματα παιδικής κακοποίησης στο Ρόδεραμ αποκαλύπτουν ότι, πέρα από τα μέλη των συμμοριών που τις εκμεταλλεύονταν, κακοποιήθηκαν και από αστυνομικούς
LIFO NEWSROOM
Politico: Κερδισμένοι και χαμένοι των δασμών Τραμπ από την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ

Διεθνή / Politico: Κερδισμένοι και χαμένοι των δασμών Τραμπ από την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ

Η συμφωνία Τραμπ–φον ντερ Λάιεν φέρνει 15 % δασμούς στις εξαγωγές της ΕΕ, υποχρεωτικές επενδύσεις στα 600 δισ. δολάρια, ενώ ωφελεί ενεργειακές και τεχνολογικές αμερικανικές εταιρείες ενέργειας και τεχνολογίας - Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν
LIFO NEWSROOM
Ο Στάρμερ ανακάλεσε τις άδειες βουλευτών του: Επείγουσα συνάντηση για Γάζα - Σκέψεις για αναγνώριση της Παλαιστίνης

Διεθνή / Ο Στάρμερ ανακάλεσε βουλευτές του από τις άδειες - Σκέψεις για αναγνώριση της Παλαιστίνης

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ βρίσκεται υπό πίεση να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη, καθώς η κρίση στη Γάζα επιδεινώνεται και αυξάνονται οι πολιτικές πιέσεις στο εσωτερικό του Εργατικού Κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δυτική Όχθη: Νεκρός Παλαιστίνιος ακτιβιστής που συνέβαλε στο οσκαρικό «No Other Land»

Διεθνή / Δυτική Όχθη: Νεκρός Παλαιστίνιος ακτιβιστής που συνέβαλε στο οσκαρικό «No Other Land»

Το No Other Land, που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Βερολίνου και κατέκτησε Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, έχει αναδείξει διεθνώς την καταστολή που υφίστανται οι Παλαιστίνιοι στις περιοχές υπό στρατιωτική κατοχή
LIFO NEWSROOM
Αφότου το δήλωσε ο Τραμπ, εμπειρογνώμονες που συνδέονται με τον ΟΗΕ λένε πως η Γάζα βιώνει λιμό

Διεθνή / Αφότου το δήλωσε ο Τραμπ, εμπειρογνώμονες που συνδέονται με τον ΟΗΕ λένε πως η Γάζα βιώνει λιμό

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο IPC αναφέρει επίσημα πως λιμός βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γάζα, παρότι στο παρελθόν είχε προειδοποιήσει πως η κατάσταση ήταν «στο χείλος»
LIFO NEWSROOM
Η Μεσόγειος στις φλόγες: Φωτιές μαίνονται σε Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Βαλκάνια

Διεθνή / Η Μεσόγειος στις φλόγες: Φωτιές μαίνονται σε Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Βαλκάνια

Οι φωτιές, που τροφοδοτούνται από έντονους ανέμους και τις εξαιρετικά ξηρές συνθήκες, ωθούν σε εκκενώσεις, αποκλεισμούς και προκαλούν συναγερμό στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης
LIFO NEWSROOM