Διαγραφή φοιτητικών χρεών ύψους 7,4 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε ο Μπάιντεν

Διαγραφή φοιτητικών χρεών ύψους 7,4 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε ο Μπάιντεν Facebook Twitter
0

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα διαγράψει φοιτητικό χρέος ύψους 7,4 δισ. δολαρίων για 277.000 δανειολήπτες, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σχέδια για ελάφρυνση φοιτητικού χρέους από την οποία θα επωφελούνταν τουλάχιστον 23 εκατομμύρια Αμερικανοί, αντιμετωπίζοντας ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για νεαρούς ψηφοφόρους την υποστήριξη των οποίων χρειάζεται προκειμένου να επενεκλεγεί τον Νοέμβριο.

Ο Δημοκρατικός Μπάιντεν υποσχέθηκε πέρυσι να βρει άλλους τρόπους για την ελάφρυνση χρέους αφού το Ανώτατο Δικαστήριο μπλόκαρε τον Ιούνιο το ευρύτερο σχέδιό του για διαγραφή φοιτητικού χρέους ύψους 430 δισ. δολαρίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM