Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς

Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς Facebook Twitter
0

Αυξημένη είναι η κίνηση νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Στην Αθηνών - Κορίνθου από το Παλατάκι μέχρι την Ελευσίνα, στην Αττική οδό, στην έξοδο Ασπροπύργου και μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας, αλλά και στην έξοδο του Κηφισού προς Λαμία, παρατηρούνται καθυστερήσεις. 

Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς Facebook Twitter
Η κίνηση στους δρόμους λίγο πριν από τις 16:00
Σε εξέλιξη η έξοδος για το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς Facebook Twitter
Διόδια Ελευσίνας το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης / Φωτογραφία: Eurokinissi

Σημειώνεται πως από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης μέχρι σήμερα το πρωί στις 6 περισσότερα από 47.343 οχήματα πέρασαν τα Διόδια της Ελευσίνας προς Πελοπόννησο ενώ από τα Διόδια των Αφίδνων καταγράφηκαν 35.485 διελεύσεις οχημάτων στο ρεύμα εξόδου.

Αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση των Αθηναίων στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων. Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από νωρίς το πρωί, αναχωρούν το ένα μετά το άλλο με πληρότητα που αγγίζει 100% για διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.

Μάλιστα για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, από τον σταθμό του Κηφισού είναι προγραμματισμένα συνολικά 300 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 80 είναι έκτακτα ενώ από το σταθμό Λιοσίων τα δρομολόγια ξεπερνούν τα 100 για όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί.
 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λειτουργούσα μηχανικά, ήμουν χαμένη» – Η περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της Ίριδας

Στην απολογία της, η Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, δηλώνοντας ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM
Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ελλάδα / Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον Βασίλη Δημάκη: «Θα σ’ αγαπάω όσο αναπνέω»

Ο 47χρονος κρατούμενος, που είχε καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από συγκρατούμενούς του, νωρίς το πρωί της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM