Tην Πέμπτη 23 Μαΐου τα πιο διαχρονικά πιάτα του Έκτορα Μποτρίνι και του Νίκου Μπίλλη συνδυάζονται με 10 σπάνια, premium κρασιά της UVA Wines από τους σπουδαιότερους αμπελώνες της Βουργουνδίας, της Καμπανίας, της Προβηγκίας, της Ribera del Duero και άλλων εμβληματικών οινοπαραγωγικών ζωνών.
Στην αυλή του Botrini's Restaurant στο Χαλάνδρι, αυτή την Πέμπτη οι επισκέπτες του εστιατορίου θα ζήσουν μια σύζευξη οίνου και υψηλής γαστρονομίας βραβευμένης με αστέρι Michelin· μια εξερεύνηση του γαστρονομικού σύμπαντος των σεφ και του παλιού και νέου οινικού κόσμου μέσω εμβληματικών παραδειγμάτων τους.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0