Κηφισιά: Πώς ο 9χρονος απέφυγε σοβαρότερο τραυματισμό από την πόρτα 150 κιλών που έπεσε πάνω του

Κηφισιά: Πώς ο 9χρονος απέφυγε σοβαρότερο τραυματισμό από την πόρτα 150 κιλών που έπεσε πάνω του Facebook Twitter
Φωτ. : EUROKINISSI
0

Τεταμένη είναι η κατάσταση σχετικά με το συμβάν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, όπου η πόρτα του σχολείου έπεσε πάνω σε μαθητές την Τρίτη.

Από το περιστατικό ένας 9χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τύχη γλύτωσε σοβαρότερο τραυματισμό και η τσάντα που φορούσε στην πλάτη τον «έσωσε».

Ο 9χρονος ωστόσο αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο. Οι γονείς του μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφεραν πως από τύχη γλύτωσε, καθώς είχε στην πλάτη την τσάντα του όταν έπεσε πάνω του η πόρτα 150 κιλών. Την ίδια ώρα υπενθυμίζεται πως γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά αναμένεται να συγκεντρωθούν στο δημαρχείο της Κηφισιάς για να διαμαρτυρηθούν για το περιστατικό και οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, έκαναν έκαναν τρίωρη στάση εργασίας.

Σημειώνεται πως για το συμβάν έχουν συλληφθεί ο εργολάβος του έργου και δύο εργάτες, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ