Ανατροπή βυτιοφόρου: Συνελήφθη ο οδηγός - Αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα

Ανατροπή βυτιοφόρου: Συνελήφθη ο οδηγός - Αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα Facebook Twitter
0

Συνελήφθη αργά τη νύχτα της Παρασκευής ο οδηγός του βυτιοφόρου που ανετράπη κάτω από γέφυρα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Ο οδηγός ωστόσο νοσηλεύεται στο νοσκομείο Κορίνθου, μετά το τροχαίο, επομένως, ο εισαγγελέας ενημερώθηκε από την αστυνομία και με προφορική εντολή του, άφησε ελεύθερο τον άντρα, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, στο ραδιόφωνο του Σκάι. 

Από την Πυροσβεστική που διενεργεί την προανάκριση έχει οριστεί και ειδικός πραγματογνώμονας που θα διερευνήσει το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής το βυτιοφόρο ανετράπη στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και ανεφλέγη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη φωτιά με ισχυρές εκρήξεις. Η κυκλοφορία διακόπηκε επί ώρες και πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και στα δύο ρεύματα. Από το θερμικό φορτίο, υπέστη σοβαρές ζημιές η γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η κατεδάφισή της, πάνω από το ρεύμα προς Κόρινθο. Οι εργασίες κατεδάφισης ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου και ως εκ τούτου, το ρεύμα προς Κόρινθο παραμένει κλειστό. Η τροχαία προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέσω αντιδρόμησης και εκτροπής, προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων, που αναμένεται αυξημένη λόγω και των Ευρωεκλογών.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ