Αμοργός: Αναζητούν το σήμα από τα κινητά του 59χρονου τουρίστα

Αμοργός: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 59χρονου Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Αγνοούμενος για άλλη μια μέρα είναι ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας στην Αμοργό

Ο συνταξιούχος αστυνομικός πήγε για πεζοπορία το πρωί της Τρίτης σε δύσβατη περιοχή της Αμοργού και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται κανονικά, με τις αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν τον 59χρονο μέσα από το σήμα που εκπέμπεται από τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του. 

Ο Δήμος Αμοργού για να βοηθήσει στην ανεύρεση του άνδρα ανέβασε μια φωτογραφία του Αμερικανού τουρίστα στα social media. 

«Αυτή είναι η φωτογραφία του 59χρονου Αμερικάνου που αγνοείται από χθες το μεσημέρι. Ακολουθούσε την διαδρομή από την περιοχή του Ασφοντυλίτη με κατεύθυνση προς Κατάπολα. Φορούσε σκουρόχρωμη μπλούζα & βερμούδα . 

Όποιος γνωρίζει ή έχει κάποια πληροφορία παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Αμοργού στο τηλέφωνο 
2285071210», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία. 

Το χρονικό της εξαφάνισης στην Αμοργό 

Ο 59χρονος από το Λος Άντζελες είχε πάει μαζί με τον καλύτερο του φίλο διακοπές στην Αμοργό. Ο συνταξιούχος αστυνομικός πήγε για πεζοπορία σε ένα δύσβατο αλλά με ειδική σήμανση μονοπάτι του νησιού διάρκειας 4,30 ωρών.   

Μάλιστα ο συνταξιούχος θεωρείται έμπειρος πεζοπόρος και, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, πριν ξεκινήσει είχε πάρει μαζί του δύο κινητά τηλέφωνα.  

Ο άνδρας ξεκίνησε την διαδρομή του το απόγευμα της Τρίτης. Όταν άργησε να επικοινωνήσει, ο φίλος του τον κάλεσε και στα δύο τηλέφωνα που είχε μαζί του χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.   

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ