18 εξαιρετικοί ηθοποιοί, 20 χορευτές ,10 μουσικοί. Μια φαντασμαγορική παράσταση στο Θέατρο Άλσος,  μια επιθεώρηση του σήμερα που έρχεται να χαρίσει άφθονη χαρά και γέλιο. 

«Τότε, τώρα, πάντα» -αυτός είναι ο τίτλος της νέας επιθεώρησης  του Σταμάτη Φασουλή - που παίζει, γράφει και σκηνοθετεί - στο Θέατρο Άλσος.

 

Θέατρο Άλσος: «Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού

 

Μια πλειάδα πρωταγωνιστών της νέας αλλά και παλαιότερης γενιάς ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους για να ερμηνεύσουν  την επιθεώρηση με τίτλο «Τότε, τώρα, πάντα» αφού αγκαλιάζει το χθες, το σήμερα και πιθανόν το αύριο. 

 Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ελένη Καστάνη, ο Κώστας Κόκλας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και φυσικά ο Σταμάτης Φασουλής  επιστρατεύουν την αγάπη τους για το καλό θέατρο και μέσα από διαφορετικά στιγμιότυπα μας θυμίζουν ότι η επιθεώρηση καλά κρατεί.

 

Θέατρο Άλσος: «Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού

 

Μαζί τους σε guest εμφάνιση η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, οι οποίοι χαρίζουν μοναδικές στιγμές.   

Την παράσταση υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους οι νεότεροι Τραϊάνα ΑνανίαΆννα ΜάγκουΜιχάλης ΠαπαδημητρίουΔέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκαλιώτη .

Η επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα»,  στο Θέατρο Άλσος,  γεμάτη τρυφερότητα, νοσταλγία, μηνύματα για την εποχή μας και καυστικά σχόλια για την καθημερινότητα, υπόσχεται να μας ψυχαγωγήσει, να μας διασκεδάσει και να σχολιάσει όλα όσα ζούμε.

 

Θέατρο Άλσος: «Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού

 

Σε αυτό συμβάλλουν καλοί κειμενογράφοι και παρατηρητές της καθημερινότητας μας με αναφορές σε όλα όσα ζήσαμε και ζούμε. Μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Μανίνα Ζουμπουλάκη, ο Βαγγέλης Νάσης, η Πέπη Ραγκούση και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος γραφει το δικό του νούμερο.

 «Τότε, τώρα, πάντα» για την  πολιτική και την οικονομική πραγματικότητα, την τεχνητή νοημοσύνη, την κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, τη χαμένη επικοινωνία μας σήμερα, αυτά που αγαπήσαμε κι όλα όσα χάθηκαν.

 

Θέατρο Άλσος: «Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού

 

Και πως θα μπορούσαν να λείπουν από τη σκηνή του Θεάτρου Άλσους τα πρόσωπα της σόου μπιζ, η της τηλεόρασης;

Σχόλια, ανατροπές, χιούμορ και πολλή μουσική και χορός είναι τα συστατικά επιτυχίας αυτής της παράστασης που είναι, όπως λένε οι συντελεστές της, μια φιλόδοξη επιθεώρηση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων με ισόποσες δόσεις γέλιου, κριτικής και αυθεντικής διασκέδασης.

Τη μουσική γράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης και τις διασκευές στίχων ο Γιώργος Παυριανός, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

Θέατρο Άλσος: «Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού

 

Τα σκηνικά επιμελείται ο Μανόλης Παντελιδάκης, video artist o Παντελής Μάκκας, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και ο Κώστας Ζήσης και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Περικλής Μαθιέλλης

Την δεκαμελή ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Δημήτρης Κίκλης και τις ενορχηστρώσεις ο Δημήτρης Ανδρεάδης.

Ραντεβού και φέτος στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος, μέσα στο πάρκο του Πεδίον του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού που ξαναγεννήθηκε χάρη στην αγάπη και το όραμα του Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη. Μια όαση στην καρδιά της Αθήνας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30 /  Ώρα προσέλευσης 19:30

Προπώλησηhttps://www.more.com/theater/tote-tora-panta/

Οδηγός Θεάτρου