Φωτιά στην Κερατέα: Καίει κοντά σε σπίτια, ήχησε το 112

Φωτιά στην Κερατέα: Καίει κοντά σε σπίτια, ήχησε το 112 Facebook Twitter
Φωτιά/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου για φωτιά στην Κερατέα, σε αγροτοδασική έκταση.

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Άνω Δασκαλειό, με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 18 οχήματα.

Επίσης, ήχησε το 112. «Ενεργοποίηση 112. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή #Άνω_Δασκαλειό #Αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» εστάλη.

Παράλληλα, διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Λ. Λαυρίου, Γαλήνης και Κακιάς Θάλασσας.

Υπενθυμίζεται πως από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής έως τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, εκδηλώθηκαν 66 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 52 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 14.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργαζόμενοι Αυγής σe Κασσελάκη: Είπες ότι θα μας συναντήσεις και αντί γι' αυτό έκλεισες την Αυγή

Ελλάδα / Εργαζόμενοι Αυγής σε Κασσελάκη: Είπες ότι θα μας συναντήσεις και έκλεισες την Αυγή από την Αμερική

«Mea culpa» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Η αναστολή της εκτύπωσης του καθημερινού φύλλου δεν σημαίνει απολύσεις» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης για τους 60 εργαζόμενους της εφημερίδας
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Ποιες περιοχές θα πλήξουν οι καταιγίδες - Τι λένε μετεωρολόγοι για τους κεραυνούς

Ελλάδα / Καιρός: Ποιες περιοχές θα πλήξουν οι καταιγίδες - Τι λένε μετεωρολόγοι για τους κεραυνούς

Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ - Πρόβλεψη για τον καιρό από Αρνιακό, Σούζη, Ζιακοπούλου - Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ - Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
LIFO NEWSROOM