Προειδοποίηση Κολυδά για κεραυνούς σήμερα σε Αττική και Βοιωτία

Προειδοποίηση Κολυδά για κεραυνούς σήμερα σε Αττική και Βοιωτία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Για το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν πολλοί κεραυνοί σήμερα σε Αττική και Βοιωτία, λόγω της καταιγίδας που αναμένεται, προειδοποιεί ο Θοδωρής Κολυδάς.

Ο επικεφαλής της ΕΜΥ αναφέρει πως δεν αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής σήμερα, ωστόσο «η συχνότητα ηλεκτρικών εκκενώσεων θα είναι υψηλή κυρίως σε Αττική και Βοιωτία», γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς, μεταξύ άλλων. 

Ο κ. Κολυδάς επιπλέον ζητά την προσοχή όλων, που θα πρέπει να ακολουθούμε τις σχετικές οδηγίες από την Πολιτική Προστασία.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Κολυδάς είχε ζητήσει την προσοχή των πολιτών απέναντι στο φαινόμενο, με αφορμή και τον τραγικό θάνατο του 13χρονου κοριτσιού στη Χαλκιδική από κεραυνό, το περασμένο Σάββατο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λασίθι: «Η τιμωρία μου είναι ότι σκότωσα τον αδερφό μου», λέει ο 32χρονος

Ελλάδα / Λασίθι: «Η τιμωρία μου είναι ότι σκότωσα τον αδερφό μου», λέει ο 32χρονος

«Το μόνο που έκανε είναι να κλαίει συνεχώς για τον θάνατο του αδερφού του», είπε ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου για τον θανάτου του 36χρονου μπατζανάκη του από μπαλωθιές στο Λασίθι
LIFO NEWSROOM
Οικονομική Ολυμπιάδα: Διάκριση μαθητών από δημόσια σχολεία 

Εκπαίδευση / Οι νικητές της Οικονομικής Ολυμπιάδας εξηγούν γιατί τα όνειρα δεν έχουν πήχη

Η LiFO μίλησε με τους μαθητές των δημόσιων σχολείων που διακρίθηκαν αλλά και τους καθηγητές-προπονητές τους, οι οποίοι μας εξηγούν πώς δημιουργείται ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ