Η Αθήνα πλέον, ένας από τους πιο «hot» προορισμούς, όχι μόνο σε Ευρωπαϊκό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια βόλτα στο κέντρο από νωρίς το πρωί, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Γεμάτα καφέ με κόσμο να απολαμβάνει το πρωινό του σε μία πόλη με τεράστια ιστορία. Πεζόδρομοι γεμάτοι επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που προσπαθούν να τη χορτάσουν, ρουφώντας κάθε της εικόνα. Μικροί και μεγάλοι σε ένα ατελείωτο κυνήγι εμπειριών. 

 

Η μέρα περνάει και ο ήλιος φεύγει. Και η πόλη γίνεται ακόμα πιο hot. Χιλιάδες άνθρωποι ξεχύνονται στα στενά της  για να ζήσουν το «Athens by night». Εστιατόρια, bar, club, υποδέχονται το κοινό με κάθε απίθανο concept. Something for everybody. Μία παιδική χαρά διασκέδασης χωρίς ανταγωνιστή. Και πως γίνεται καλύτερο; Ανεβαίνοντας ψηλά. 

 

Under the Stars στην βεράντα του NYN ESTI στο ΕΜΣΤ με τους Street Outdoors

 

Under the Stars. Ένα φεστιβάλ που αγαπήθηκε, επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά. Τρεις εμβληματικές ταράτσες του κέντρου υποδέχονται το μοναδικό Street Outdoors Soundsystem, τους φίλους του και όλους τους λάτρεις της καλής, ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, σε τρία ονειρεμένα απογεύματα, ξεκινώντας δυνατά από τη γωνία Καλιρρόης και Φραντζή το Σάββατο 6 Ιουλίου.

 

ΕΜΣΤ, ή αλλιώς Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Μπαίνεις σε ένα εμβληματικό κτήριο και ανεβαίνεις στον 4ο όροφο. NYN ESTI, ένα συγκλονιστικό εστιατόριο που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Πειραματίζεται, τολμάει, φιλοξενεί βραδιές όπου με ένα δροσερό Aperol Spritz στο χέρι λικνίζεσαι με τους ήχους κορυφαίων μουσικών, dj και παραγωγών. 

 

Σάββατο 6 Ιουλίου. Από τις 20:00 και λίγο πριν το διάσημο πλέον ηλιοβασίλεμα του NYN ESTI, στη βεράντα του ΕΜΣΤ, το Under The Stars υποδέχεται το Street Outdoors Soundsystem, ενώ το Aperol Spritz γίνεται προέκταση του χεριού μας και απαραίτητος σύντροφος στη διασκέδαση. 

Οδηγός Διασκέδαση