Προολυμπιακό: Η Ελλάδα σφραγίζει απόψε την πρώτη θέση - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Προολυμπιακό: Η Ελλάδα σφραγίζει απόψε την πρώτη θέση απέναντι στην Αίγυπτο - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή πρεμιέρα της η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα (21:00 ΕΡΤ1) την Αίγυπτο στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της για τη φάση των ομίλων του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Η Ελλάδα θέλει την νίκη ή ήττα μέχρι 41 πόντους διαφορά για να προκριθεί ως πρώτη στην επόμενη φάση, με την Αίγυπτο να ψάχνει την νίκη προκειμένου να προκριθεί ως δεύτερη σε βάρος των Δομινικανών.

Στο παιχνίδι του άλλου ομίλου η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Νέα Ζηλανδία (17:30, ΕΡΤ3), η οποία μετά τη νίκη τη επί της Κροατίας έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Οι Σλοβένοι χρειάζονται νίκη με διαφορά +10 πόντων για να προκριθούν. Σε αντίθετη περίπτωση την πρόκριση θα πάρει η Νέα Ζηλανδία.

Προολυμπιακό: Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα

Την Τετάρτη, με ασταμάτητο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (32π. με 10/10δ., 1/1τρ., 9/13β.), η Εθνική ομάδα μπήκε νικηφόρα στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε με 109-82 τη Δομινικανή Δημοκρατία στο ΣΕΦ και πλέον στοχεύει στο «2 στα 2» στον Β' όμιλο, απέναντι στην Αίγυπτο (4/7), προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τόμας Ουόκαπ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην εθνική, αυτό των 17 πόντων! Double double σημείωσε ο Νικ Καλάθης με 12 πόντους και 11 ασίστ. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε 10 πόντους με 2/2 τρίποντα.

Από τη Δομινικανή Δημοκρατία Ο ΝΒΑερ Κρις Ντουάρτε... σταμάτησε στους 26 πόντους με 5/8 τρίποντα! Από 12 πόντους πέτυχαν οι Ζαν Μοντέρ και Βίκτορ Λις, ενώ 10 πόντους πρόσθεσε ο  Άνχελ Νούνιες.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM