Κρήτη: Γιατρός αποκάλυψε ότι το «τροχαίο» ήταν επεισόδιο ενδοοικογενειακης βίας

Κρήτη: Γιατρός αποκάλυψε ότι το «τροχαίο» ήταν επεισόδιο ενδοοικογενειακης βίας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας γιατρός στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη διαπίστωσε ότι το θύμα «τροχαίου» που κλήθηκε να περιθάλψει, ήταν τελικά θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το περιστατικό καταγράφηκε χθες Σάββτο, στα Μάλια Χερσονήσου, όταν ένας άνδρας 21 ετών και μια γυναίκα 27 ετών, αμφότεροι κάτοικοι της περιοχής, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν ήταν συμβατοί με το είδος των τραυμάτων που συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα. Αφού απομόνωσε την κοπέλα και τη ρώτησε σχετικά διαπίστωσε πως επρόκειτο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και κάλεσε την αστυνομία.

Ακολούθησε προανάκριση και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει τις σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία, ανατρέποντας τελικά τη δήλωση για τροχαίο ατύχημα.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο νεαρός άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. 

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM