Φυσικό Lifting στη Στιγμή: Πώς τα Dermalift™ Silicon Patches Ενισχύουν την Παραγωγή Κολλαγόνου

Πώς τα Dermalift Silicon Patches ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου

Το booster κολλαγόνου σε μορφή patches που δρα άμεσα σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές, χαρίζοντας από την πρώτη κιόλας χρήση, αναζωογονημένη & σφριγηλή όψη.

 

Όσο συνεπείς κι αν είμαστε στη ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου μας, η ηλικία είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει σημαντικά την όψη της επιδερμίδας μας.

 

Με την πάροδο του χρόνου, ο οργανισμός μας παράγει ολοένα και λιγότερο κολλαγόνο, με συνέπεια να μειώνεται σταδιακά η ελαστικότητα του δέρματός μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την ορατή εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ιδίως στην περιοχή των ματιών, του στόματος, του μετώπου και του λαιμού.

 

Τα Dermalift Patches δίνουν τέλος στα ανεπιθύμητα σημάδια του χρόνου, καθώς αποτελούν τη νέα, μη επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, που δημιουργήθηκε με σκοπό τη στοχευμένη και εντατική ανάπλαση του δέρματος, με απόλυτα φυσικό τρόπο. Απαλλαγμένα από χημικά συστατικά, τα Dermalift Patches είναι δερματολογικά ελεγμένα, υποαλλεργικά και κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες. 

 

Φυσικό Lifting στη Στιγμή: Πώς τα Dermalift™ Silicon Patches Ενισχύουν την Παραγωγή Κολλαγόνου

 

Καινοτομία σχεδιασμένη να προλαμβάνει και να δρα στοχευμένα στα σημάδια

Η υψηλή αντοχή των Dermalift Patches στον χρόνο, τα καθιστά ένα καινοτόμο και πολύτιμο προϊόν αντιγήρανσης διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα, καθώς μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν έως και 30 φορές! Επιπλέον, η ωφέλιμη δράση τους δεν περιορίζεται μόνο στην άμεση αντιμετώπιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, αλλά είναι κλινικά αποδεδειγμένο, πως η χρήση τους δρα προληπτικά στην εμφάνιση των νέων σημαδιών.

 

Έτσι, η διπλή ευεργετική δράση τους αποτελεί «κλειδί» για την υγεία του δέρματος, αφού με ένα μόνο προϊόν χαρίζεις στην επιδερμίδα σου ολοκληρωμένη φροντίδα που σου εξασφαλίζει νεανική και ανανεωμένη όψη ανά πάσα στιγμή.

 

Πώς δρουν στην επιδερμίδα

Κατασκευασμένα από σιλικόνη ιατρικού τύπου, τα Dermalift Silicon Patches επιτυγχάνουν σε κάθε τους χρήση άμεση σύσφιξη του δέρματος και πλήρωση των ρυτίδων.

 

Πιο συγκεκριμένα, μόλις τα επιθέματα έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, σχηματίζεται ένα περιβάλλον μικροκλίματος μεταξύ του δέρματος και της σιλικόνης. Σε αυτό το περιβάλλον, ενεργοποιείται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου, με την επιδερμίδα να αυτοθεραπεύεται μέσω της υγρασίας που μεταφέρεται από την εσωτερική προς την εξωτερική στιβάδα του δέρματος.

 

Επιπλέον, η τοποθέτηση του επιθέματος στην επιδερμίδα, διευκολύνει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει, εξίσου, στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου.

 

Φυσικό Lifting στη Στιγμή: Πώς τα Dermalift™ Silicon Patches Ενισχύουν την Παραγωγή Κολλαγόνου

 

Εύκολη χρήση και αποθήκευση

Η εύκολη εφαρμογή των Dermalift Silicon Patches είναι ένα ακόμα προτέρημα που τα αναγάγει σε ιδανική μέθοδο φροντίδας των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τα βήματα έχουν ως εξής: τοποθετείς τα patches σε καθαρή επιδερμίδα και συγκεκριμένα στην εκάστοτε περιοχή που θέλεις να επιτύχεις άμεσο lifting, αφήνοντάς τα να δράσουν για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, τα αφαιρείς από το πρόσωπο και προτού τα αποθηκεύσεις στην ειδική θήκη τους, τα ξεπλένεις με χλιαρό νερό.

 

Τα αποτελέσματα της χρήσης τους είναι απευθείας ορατά και από την πρώτη κιόλας εφαρμογή μπορείς να απολαύσεις ένα λαμπερό, σφριγηλό δέρμα με βελτιωμένο τόνο και ενυδατωμένη υφή.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon