Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο προπονητής τάε κβον ντο για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών αθλητριών

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο προπονητής τάε κβον ντο για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών αθλητριών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής τάε κβον ντο για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών αθλητριών, μετά την απολογία του.

Ο 38χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος προπονητής του τάε κβον ντο είχε καταγγελθεί πέρσι από τις αθλήτριές του, οι οποίες σήμερα είναι 16 και 17 ετών (ανάλογα με την περίπτωση). Οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται πως ήταν κατ' εξακολούθηση και αφορούσαν το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Ακολούθησε έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., στη συνέχεια της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 38χρονου (σήμερα) προπονητή και ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, μεταξύ άλλων για το αδίκημα του βιασμού.

Κλήθηκε σήμερα να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας ψευδείς τις καταγγελίες. Κατά πληροφορίες, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «σκευωρία» που 'στήθηκε' εναντίον του με σκοπό να τον εκβιάσουν για οικονομικό όφελος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

Ελλάδα / «Πιθανώς υπερβολή τα κλειστά σχολεία» - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Σαντορίνης για τους σεισμούς

«Μετά τα γεγονότα στο Μάτι ή τα Τέμπη, υπάρχει μεγαλύτερος φόβος και για αυτό λαμβάνονται πιο αυστηρά μέτρα από αυτά που θα λαμβάναμε πριν» είπε ο δήμαρχος Θήρας
LIFO NEWSROOM