Ήρθε πριν από δυόμισι χρόνια, στήθηκε σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του κέντρου, μας φλέρταρε διακριτικά και τελικά κέρδισε για πάντα μια θέση στην καρδιά μας, απαντώντας ένα φωναχτό «ναι» στην ερώτηση «Wanna Flirt?».

 

Το στέκι του Γιώργου Φουράκη με τη χαρακτηριστική ασπρόμαυρη τέντα και τις χαρούμενες φάτσες έχει γίνει προορισμός για κάθε στιγμή της ημέρας, μοιράζοντας happy vibes, νόστιμες all-day γεύσεις και δροσιστικά κοκτέιλ που σερβίρονται από νωρίς, χωρίς καμιά ενοχή. 

 

Ο κατάλογος του Wanna Flirt? έρχεται ανανεωμένος για να μας κάνει παρέα όλο το καλοκαίρι, προσφέροντας το γνωστό φανταστικό του brunch αλλά και πιάτα για τσίμπημα κάθε φορά που θέλεις αυτό το κάτι να συνοδεύσει την after office βόλτα σου. 

 

Wanna Flirt?

 

Ανάμεσα σε όσα έχουμε αγαπήσει θα βρεις τα cinnamon roll pancakes, τα tacos κοτόπουλο καθώς και το avocado toast, αλλά και τη λαχταριστή βάφλα με καπνιστό σολομό, sour cream, flakes avocado και scrambled eggs. (Όσα έχουν σήμα μια καρδιά, γιατί αυτό σημαίνει πως μπορείς να τα απολαμβάνεις όλη μέρα.) 

 

Για πιο lunch ή dinner επιλογές θα λατρέψεις τις pinsa (σε δύο φανταστικές εκδοχές), τις μπρουσκέτες –must try η crème brulée με γκοργκοντζόλα και καραμέλα σε σάλτσα φρούτων– αλλά και τα ζυμαρικά σε πρωτότυπες συνταγές, όπως το paccheri al pesto.

 

Τα signature cocktails που ετοιμάζει το Wanna Flirt? ταιριάζουν με κάθε στιγμή και κάθε περίσταση. Κι εδώ θα ανακαλύψεις new entries με αναπάντεχους συνδυασμούς αποσταγμάτων και φρούτων. Δεν γίνεται να αντισταθείς στο Kinky Martini με βότκα, άπερολ, ανανά, passion fruit και creole bitter ή στο Flirt me baby one more time με κρέμα από πράσινο μήλο, βότκα, φιστίκι και φρέσκο lime. Άλλωστε, αυτό το μαγαζί φτιάχτηκε για να μην μπορείς να αντισταθείς στο φλερτ και τα έχει καταφέρει περίφημα!

 

Μίκωνος 15 & Αισώπου 12, Ψυρρή 

Social: wannaflirt_athen

Οδηγός Γεύσης