Ταϊλάνδη: Εντοπίστηκαν έξι νεκροί τουρίστες μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη: Εντοπίστηκαν έξι νεκροί τουρίστες μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ Facebook Twitter
Η αστυνομία έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο της Μπανγκόκ / Χ
0

Νεκροί εντοπίστηκαν έξι τουρίστες, μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan της Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το συμβάν, τα θύματα ήταν Βιετναμέζοι υπήκοοι, ανάμεσά τους και ένας Αμερικανός υπήκοος. Πληροφορίες ανέφεραν πως οι έξι τουρίστες, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, γεγονός που διέψευσαν οι Αρχές της Μπανγκόκ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τις σορούς έξι νεκρών ξένων υπηκόων, μετά από τηλεφώνημα που έλαβαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου γύρω στις 5.30 το πρωί. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media διακρίνονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο ξενοδοχείο. «Ο πρωθυπουργός διέταξε όλες τις υπηρεσίες να αναλάβουν επειγόντως δράση για να αποφευχθούν οι επιπτώσεις στον τουρισμό», ανέφερε η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης στην ανακοίνωσή της.

Το περιστατικό έρχεται καθώς η Ταϊλάνδη προσπαθεί να προωθήσει περαιτέρω τον τουριστικό της τομέα, βασικό μοχλό της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Νοτιοανατολικής Ασίας. Σημειώνεται πως το Grand Hyatt Erawan, διαθέτει πάνω από 350 δωμάτια και βρίσκεται σε μια δημοφιλή τουριστική περιοχή γνωστή για τα πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια της.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM