Συνελήφθη 72χρονος για την πυρκαγιά στις Αγριλές Χανίων

Συνελήφθη 72χρονος για την πυρκαγιά στις Αγριλές Χανίων Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 72χρονου άνδρα προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, για τη φωτιά που ξέσπασε χθες σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγριλές του δήμου Κανδάνου Σελίνου, στην Κρήτη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της πυροσβεστικής, συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αγριλές του δήμου Κανδάνου Σελίνου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε λόγω βλάβης στο όχημα του 72χρονου, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: «Πρέπει να πάω φυλακή για να μην ξαναπιώ», είπε στο δικαστήριο ο Σέρβος μετά τα δύο τροχαία

Ελλάδα / Ηράκλειο: «Πρέπει να πάω φυλακή για να μην ξαναπιώ», είπε στο δικαστήριο ο Σέρβος μετά τα δύο τροχαία

Ζήτησε να μην του αναγνωριστούν ελαφρυντικά για τα τροχαία, όπου σκότωσε 85χρονο και τραυμάτισε δύο γυναίκες - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 ετών και 3 μηνών, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη
LIFO NEWSROOM
ΟΣΕ: «Τα τρένα ήταν σε απόσταση 1000 μέτρων» λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ

Ελλάδα / Παρ' ολίγον σύγκρουση τρένων: «Το γεγονός είναι σοβαρό, ψάχνουμε την αιτία, οι δύο αμαξοστοιχίες απείχαν 1.000 μέτρα»

«Οι μηχανοδηγοί αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει αντικρουόμενη εντολή» είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης - Μετά το περιστατικό με το δέντρο που σφήνωσε στην καμπίνα του μηχανοδηγού δημιουργείται διεύθυνση πρασίνου στον ΟΣΕ για να... κόβει τα δέντρα που εμποδίζουν τις αμαξοστοιχίες
LIFO NEWSROOM