Σινέντ Ο' Κόνορ: Ένα χρόνο μετά αποκαλύφθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου της

Σίνεντ Ο' Κόνορ: Ένα χρόνο μετά αποκαλύφθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου της Facebook Twitter
Σίνεντ Ο' Κόνορ / Getty Images
0

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατό της τον Ιούλιο του 2023, αποκαλύφθηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου της Σινέντ Ο' Κόνορ.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ βρέθηκε νεκρή στις 26 Ιουλίου του 2023 στο σπίτι της στο Λονδίνο, σε ηλικία 56 ετών. Σχεδόν μισό χρόνο αργότερα τον Ιανουάριο του 2024, ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι πως η διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα η «Irish Independent», το πιστοποιητικό θανάτου της Σινέντ Ο' Κόνορ, που καταχωρήθηκε από τον πρώην σύζυγό της Τζον Ρέινολντς την Τετάρτη, αποκάλυψε πως η ακριβής αιτία ήταν η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια πέθανε από «επιδείνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και του βρογχικού άσθματος μαζί με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος». Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή, λίγους μήνες μετά τον θάνατο το 17χρονου γιου της.

Τον Ιανουάριο του 2022 ο17χρονος Σέιν εντοπίστηκε νεκρός, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του. «Αποφάσισε να βάλει τέλος στον επί Γης αγώνα του», έγραφε τότε η Σινέντ Ο’ Κόνορ στα social media και λίγες ημέρες αργότερα η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε. «Δεν υπάρχει λόγος να ζω χωρίς αυτόν», είχε αναφέρει σε αναρτήσεις της. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM