Προτάθηκε στον Μίλτο Τεντόγλου να είναι σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

Προτάθηκε στον Μίλτο Τεντόγλου να είναι σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας από τους υποψήφιους σημαιοφόρους της ελληνικής ομάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον χρυσό ολυμπιονίκη του Παρισιού προτάθηκε να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, το βράδυ της Κυριακής, όμως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η απάντησή του.

Στον Μίλτο Τεντόγλου είχε προταθεί να είναι ο σημαιοφόρος της εθνικής ομάδας και στην Τελετή Έναρξης, όμως ο αθλητής αρνήθηκε τότε, διότι δεν ήθελε να διαταραχθεί το πρόγραμμα των προπονήσεών του ενόψει των αγώνων. Έτσι, σημαιοφόρος της εθνικής μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όσον αφορά στην Τελετή Λήξης, τα ονόματα των δύο σημαιοφόρων, ενός άνδρα αθλητή και μιας γυναίκας αθλήτριας, αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς.

Η Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι στο «Σταντ ντε Φρανς» και μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι σε αυτή θα συμμετάσχει ο ηθοποιός Τομ Κρουζ με θεαματικό ακροβατικό.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM