Αλόννησος: Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα από ανήλικους - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Αλόννησος: Άγριος ξυλοδαρμός τουρίστα από ανήλικους - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Στο νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ένας 19χρονος Ιταλός τουρίστας με τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα 16χρονων στην Αλόννησο.

Οι γονείς των πέντε ανηλίκων που επιτέθηκαν στον τουρίστα, λόγω φερόμενης προσβολής από το φλερτ προς μια κοπέλα, θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, σύμφωνα με το gegonota.news.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Στενή Βάλα, όπου ο 19χρονος διασκέδαζε με δύο φίλους του και δύο ντόπιες κοπέλες. Ο 16χρονος, παρακολουθώντας τη συνομίλική του, όταν κατάλαβε ότι τον απέρριψε, ειδοποίησε την ομάδα του.

Γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η παρέα αναχώρησε από τη Στενή Βάλα με κατεύθυνση μια παραλία, όπου η ομάδα έστησε ενέδρα. Τρεις από τους πέντε ανήλικους επιτέθηκαν στους τουρίστες, ενώ οι δύο κοπέλες έτρεξαν να ξεφύγουν, και οι υπόλοιποι δύο ανήλικοι παρέμειναν ως τσιλιαδόροι.

Ο 19χρονος Ιταλός δεν πρόλαβε να διαφύγει και ξυλοκοπήθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο περιφερειακό ιατρείο. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπου φέρει σοβαρά τραύματα, ιδιαίτερα στη μύτη.

Οι ανήλικοι δράστες, οι οποίοι περιγράφονται από τους ντόπιους ως "συμμορία" που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στο νησί, κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Αν η κατάσταση του 19χρονου το επιτρέψει, η αστυνομία θα τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο για να λάβει κατάθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM