Αναβαθμίζεται η πλατφόρμα e-katanalotis

E-katanalotis: Αναβαθμίζεται η πλατφόρμα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Αναβαθμίζεται η πλατφόρμα e-katanalotis, με στόχο να αποτελέσει ένα όπλο κατά της ακρίβειας. 

Στην πλατφόρμα e-katanalotis, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να προστεθούν περισσότερα προϊόντα ώστε οι καταναλωτές να έχουν την δυνατότητα να συγκρίνουν τις τιμές και να αγοράζουν τα οικονομικότερα προϊόντα. 

Το υπουργείο Ανάπτυξης εξετάζει να προσθέσει στην πλατφόρμα, πέρα από τις τρέχουσες τιμές και ένα πρόσφατο ιστορικό ανά προϊόν το οποίο οι πολίτες θα μπορούν να έχουν στη διάθεση τους ώστε να ελέγχουν τις τιμές των αγαθών σε βάθος χρόνου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόσθετο εργαλείο για την ανακούφιση των καταναλωτών ενδέχεται να είναι και η δυνατότητα αναζήτησης εναλλακτικών προϊόντων με πιο συμφέρουσες τιμές. 

Τέλος, στο e-katanalotis, εξετάζεται να συμπεριληφθούν και οι τιμές των καυσίμων να περιοχή που για την ώρα είναι αναρτημένες σε διαφορετική πλατφόρμα. 

Μαζί με τις τρέχουσες τιμές εξετάζεται οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση και στις μέσες τιμές καυσίμων ανά περιοχή με στόχο να ασκηθεί πίεση στους ιδιοκτήτες των πρατηρίων να διατηρούν χαμηλά τις τιμές. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επενδυτές «εμπιστεύονται» Coca-Cola και Colgate, υπό τον φόβο επερχόμενης ύφεσης 

Οικονομία / Οι επενδυτές «εμπιστεύονται» Coca-Cola και Colgate, υπό τον φόβο επερχόμενης ύφεσης 

Ο τομέας των βασικών καταναλωτικών προϊόντων ξεπερνά την ευρύτερη αγορά τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι επενδυτές αναζητούν αμυντικές μετοχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times
LIFO NEWSROOM