Δύο τριήμερα, αμέτρητα burgers, δροσιστικά ποτά, μουσικές και food activities ή αλλιώς η 10η επετειακή διοργάνωση του Burger Fest «προσγειώνεται» στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι. 

 

Στις 20-22 Σεπτεμβρίου και στις 27-29 Σεπτεμβρίου, τα burger houses της πόλης στήνουν τις καντίνες τους στο Αμαξοστάσιο, βάζουν τις ποδιές τους και ετοιμάζονται να ψήσουν τα πιο ζουμερά burgers με κλασικούς αλλά και νέους συνδυασμούς για όσους αγαπούν το καλό street food (και τα ζουμερά μπιφτέκια). 

 

Φέτος, το Burger Fest έχει επέτειο 10 διοργανώσεων και το γιορτάζει με την υποστήριξη του efood και σπέσιαλ γεύσεις αφιερωμένες στο burgerόφιλο κοινό. Συγκεκριμένα, κάθε burger house θα έχει στο μενού του και ένα επετειακό burger αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Στη συνέχεια, το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του επετειακό burger και να βοηθήσει το burger house που το εμπνεύστηκε να κερδίσει το βραβείο του «Best Burger».

 

Burger Fest 24 x efood: Η γιορτή των burgers επιστρέφει με δύο ζουμερά τριήμερα
Τα burger houses της πόλης στήνουν τις καντίνες τους στο Αμαξοστάσιο και ετοιμάζονται να ψήσουν τα πιο ζουμερά burgers.

 

Οι «παίκτες» του φετινού φεστιβάλ είναι οι Caprus, Comet Street Gourmet, F*smashing, Hanky Panky, Hurry Up Street Food, Kooba Project, Junction in the Yard, Ortsag, PAX Burgers, RnD Burgers, Sam Burgers, SuperThai, Tarantino Burgers, The Smashers Burgers, Tsiken the Van, Urban Burger Co., οι οποίοι θα συναγωνιστούν σε γεύση, φαντασία και ψήσιμο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. 

 

Παράλληλα, επειδή το Burger Fest είναι ένα all day event για εκείνους που θέλουν πραγματικά να τα δοκιμάσουν όλα, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με καφέ από το LOT51 και να την ολοκληρώσουν με ένα δροσιστικό cocktail, παγωμένες Kaiser ή Pepsi για τη χώνεψη. Όσοι υποστηρίζουν ότι όσο και αν φας πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό, σίγουρα θα εξασφαλίσουν μια στάση στην Καμινάδα και το Peggy Sue για «κολασμένες» γλυκιές λιχουδιές. 

 

Burger Fest 24 x efood: Η γιορτή των burgers επιστρέφει με δύο ζουμερά τριήμερα
Το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του επετειακό burger ώστε να κερδίσει το βραβείο του «Best Burger».

 

Παράλληλες δράσεις

Το Burger Fest είναι η μεγάλη αθηναϊκή γιορτή των burgers, και σαν γιορτή δεν θα μπορούσε να μην έχει ανεβαστική μουσική. Το φετινό line up περιλαμβάνει DJ sets και live acts από καλλιτέχνες όπως οι Σκιαδαρέσες, οι Mikro, ο Πάνος Βλάχος, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Pan Pan & Years of Youth και οι Yucatan, οι οποίοι θα ανέβουν στο ειδικά διαμορφωμένο stage για το party section της διοργάνωσης και θα ανεβάσουν την ενέργεια στα ύψη. 

 

Burger Fest 24 x efood: Η γιορτή των burgers επιστρέφει με δύο ζουμερά τριήμερα
Το Burger Fest είναι η μεγάλη αθηναϊκή γιορτή των burgers, και σαν γιορτή δεν θα μπορούσε να μην έχει ανεβαστική μουσική.

 

Φυσικά, στο ζουμερό σύμπαν του Burger Fest οι παράλληλες δράσεις δεν θα μπορούσαν να μην έχουν σχέση με το φαγητό και φέτος θα είναι πιο fun από κάθε άλλη χρονιά. Στα καθιερωμένα Food Games, που κάνουν κάθε φορά το κοινό να ξεκαρδίζεται, έρχεται φέτος να προστεθεί και η Μονομαχία Burger, για παρέες που καυχιούνται ότι «το έχουν» με τη μαγειρική.  Δύο ομάδες, οι οποίες θα αποτελούνται από 1 σεφ και 4 ψήστες, αναλαμβάνουν να μοιράσουν αρμοδιότητες και να εκτελέσουν μια συνταγή, μέσα σε μια ώρα. Η μάχη για το απόλυτο δεκάρι του grill θα έχει για όπλα ψηστιέρες, πίκλες και μπιφτέκια. 

 

Οι χαμένοι της Μονομαχίας θα έχουν όμως την ευκαιρία να ακονίσουν τα skills τους στην κουζίνα, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Weber, οι καταξιωμένοι Grill Masters θα παρουσιάζουν κάθε μέρα την τέχνη του να ψήνεις το πιο ζουμερό burger, μοιράζοντας απλόχερα τις γνώσεις και τα μυστικά τους στους επισκέπτες.

 

Burger Fest 24 x efood: Η γιορτή των burgers επιστρέφει με δύο ζουμερά τριήμερα
Στα καθιερωμένα Food Games, που κάνουν κάθε φορά το κοινό να ξεκαρδίζεται, έρχεται φέτος να προστεθεί και η Μονομαχία Burger.

 

Αν είστε γονείς, μπορείτε να απολαύσετε το burger και τη μπύρα σας ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν με την ψυχή τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με δημιουργική απασχόληση, παιχνίδια και ενδιαφέρουσες δράσεις. Και παρά το γεγονός ότι θα είστε ήδη απασχολημένοι με τα λαχταριστά burgers και τα activities και τις συναυλίες, αξίζει να απαθανατίσετε τη στιγμή στα feelgood photobooths που θα έχουν στηθεί στον χώρο. 

 

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

 

 

Οδηγός Διασκέδαση