Πάτρα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση Ρομά

Πάτρα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση Ρομά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας αστυνομικός το βράδυ της Πέμπτης, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην Παραλία Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης στο ύψος της Παναγίτσας, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο πλαίσιο ελέγχων ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο με οδηγό Ρομά, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές. Ωστόσο εκείνος αρνήθηκε τον έλεγχο και τότε συγκεντρώθηκαν περίπου άλλοι 3ο Ρομά και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Ένας από αυτός τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο μάτι, ενώ τον δάγκωσαν και στο χέρι. Μετά το περιστατικό η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, ενώ ο οδηγός του οχήματος διέφυγε από το σημείο, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Με πληροφορίες από pelop.gr

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM