107 νεκροί από κύμα επιθέσεων στο Ιράκ

107 νεκροί από κύμα επιθέσεων στο Ιράκ Facebook Twitter
0

107 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ιράκ, σε ένα κύμα επιθέσεων που αποδίδεται  στην Αλ Κάιντα. Αξιωματούχοι είπαν ότι τουλάχιστον 214 άτομα τραυματίστηκαν σε 27 διαφορετικές επιθέσεις που έγιναν σε 18 πόλεις, σπάζοντας τη σχετική ηρεμία που υπήρχε από το Σάββατο, λόγω της  έναρξης της  νηστείας του ιερού μήνα του Ραμαζανιού.

Στην πόλη Taji  τουλάχιστον 42 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν, από σειρά εκρήξεων βομβών που είχαν τοποθετηθεί στις άκρες  ενός δρόμου ενώ υπήρξε και επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο.

 Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων είπε ότι μια σειρά από σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς και οι κάτοικοί τους έψαχναν ανάμεσα στα συντρίμμια αναζητώντας θύματα.
 
Στη Βαγδάτη, εν τω μεταξύ, από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο σιιτικό προπύργιο της Σαντρ Σίτι σκοτώθηκαν τουλάχιστον 12 άνθρωποι και άλλοι 22 τραυματίστηκαν.
 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM