Η πρώτη εμφάνιση του δολοφόνου του Ντένβερ στο δικαστήριο (video)

Η πρώτη εμφάνιση του δολοφόνου του Ντένβερ στο δικαστήριο (video) Facebook Twitter
1

Aμίλητος, με χαμένο βλέμμα και ύφος, σα να μην έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 24χρονος Τζέιμς Χολμς που άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο του Ντένβερ αφαιρώντας τη ζωή από 12 ανθρώπους. Δίπλα του η δικηγόρος που του όρισε η πολιτεία ενώ στην  αίθουσα βρισκόταν και οι γονείς του. Φαινόταν όμως να μην έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ο Χολμς καθόταν βουβός και σκυθρωπός, ανοιγοκλείνοντας ακανόνιστα τα μάτια του, φαινομενικά ανήμπορος να εστιάσει το βλέμμα. Φορούσε την  καφέ στολή της φυλακής, τα μαλλιά του ήταν  βαμμένα πορτοκαλί και κάτω από τα ρούχα φαινόταν να φοράει ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν αλυσοδεμένα.

Ο 24χρονος κινδυνεύει με καταδίκη σε θάνατο, αν  οι ψυχίατροι γνωματεύσουν ότι είναι σε θέση να δικαστεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια