Έντγκαρ Μπαρέρα, Bad Bunny και Karol G ηγούνται των υποψηφιοτήτων για τα Latin Grammy 2024

Έντγκαρ Μπαρέρα, Bad Bunny και Karol G ηγούνται των υποψηφιοτήτων για τα Latin Grammy 2024 Facebook Twitter
Édgar Barrera/ Φωτ.: EPA
0

Ο παραγωγός και τραγουδοποιός Édgar Barrera, γνωστός για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως η Madonna, η Karol G, η Peso Pluma, η Shakira και οι Grupo Frontera, ηγείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των υποψηφιοτήτων στα Βραβεία Latin Grammy. Φέτος, είναι υποψήφιος για εννέα βραβεία, ενώ πέρυσι είχε λάβει 13 υποψηφιότητες και είχε κερδίσει τρία από αυτά.

Ο Barrera είναι υποψήφιος στις κατηγορίες Παραγωγός της Χρονιάς, Τραγουδοποιός της Χρονιάς, Ηχογράφηση της Χρονιάς και Άλμπουμ της Χρονιάς. Είναι επίσης διπλά υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερο Τραγούδι της Περιφερειακής Μεξικανικής Μουσικής και τριπλά υποψήφιος στην κατηγορία Τραγούδι της Χρονιάς, για τη δουλειά του στα τραγούδια "Entre Paréntesis" της Shakira και των Grupo Frontera, "Mi Ex Tenía Razón" της Karol G, και "Según Quién" των Maluma και Carin León.

Στη δεύτερη θέση σε αριθμό υποψηφιοτήτων βρίσκονται με οκτώ υποψηφιότητες οι Karol G και Bad Bunny, καλλιτέχνες με τεράστια επιρροή στο χώρο του reggaetón και της σύγχρονης λατινικής μουσικής. Ο Κολομβιανός τραγουδοποιός Keityn ακολουθεί με έξι υποψηφιότητες. Η 25η Ετήσια Τελετή των Βραβείων Latin Grammy θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στο Kaseya Center στο Μαϊάμι.

Έντγκαρ Μπαρέρα, Bad Bunny και Karol G ηγούνται των υποψηφιοτήτων για τα Latin Grammy 2024 Facebook Twitter
Bad Bunny

Στην κατηγορία Ηχογράφηση της Χρονιάς υπάρχουν 10 υποψήφιοι: "Derrumbe" του Drexler, "Mil Veces" της Anitta, "Mi Ex Tenía Razón" της Karol G, "Monaco" του Bad Bunny, "Una Vida Pasada" των Camilo και León, "Catalina" των Cimafunk και Monsieur Periné, "Con Dinero y Sin Dinero" των Fonseca και Grupo Niche, "Mambo 23" των Juan Luis Guerra 4.40, "Tenochtitlán" της Mon Laferte και "Igual Que Un Ángel" των Kali Uchis και Peso Pluma.

Οι υποψήφιοι για το Άλμπουμ της Χρονιάς είναι οι León, Residente, Shakira, Ángela Aguilar, Camilo, Xande De Pilares, Karol G, Kany García, Juan Luis Guerra 4.40 και Mon Laferte.

Έντγκαρ Μπαρέρα, Bad Bunny και Karol G ηγούνται των υποψηφιοτήτων για τα Latin Grammy 2024 Facebook Twitter
Karol G

Εκτός από τις τρεις υποψηφιότητες του Barrera, οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το Τραγούδι της Χρονιάς είναι τα: "Derrumbe" του Jorge Drexler, "A Fuego Lento" των Daymé Arocena και Vicente Garcia, "A La Mitad" της Maura Nava από τη σειρά "Zorro", "Aún Me Sigo Encontrando" των Gian Marco και Rubén Blades, "Caracas En El 2000" των Elena Rose, Danny Ocean και Jerry Di, "Te Lo Agradezco" των Kany García και León και "313" των Residente, Silvia Pérez Cruz και Penélope Cruz.

Για το 2024, προστέθηκαν δύο νέες κατηγορίες: Καλύτερη Ερμηνεία Λατινικής Ηλεκτρονικής Μουσικής και Καλύτερο Άλμπουμ Σύγχρονης Μεξικανικής Μουσικής, καθώς και ένα νέο πεδίο για την ηλεκτρονική μουσική.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Αρχαιολογία & Ιστορία / Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Οι δύο λαβές του αμφορέα που ανακαλύφθηκε στα ανατολικά της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν ανέπαφες, ενώ το σώμα ήταν καλυμμένο από θαλάσσιους οργανισμούς
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM