Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες και η Πέμπτη - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες και η Πέμπτη - Πού θα σημειωθούν ισχυρά φαινόμενα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συνεχίζεται την Πέμπτη το βροχερό σκηνικό των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την καιρική πρόγνωση της μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Νικολέτας Ζιακοπούλου.

Την Πέμπτη αναμένονται ισχυρά  καιρικά φαινόμενα, τα οποία όπως επισημαίνει η γνωστή μετεωρολόγος, θα εντοπίζονται κυρίως στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια χώρα. Ωστόσο τα φαινόμενα αυτά όπως τονίζει, θα είναι εντονότερα στα δυτικά και νοτιοδυτικά της χώρας.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι στο Ιόνιο, βόρειοι στο Αιγαίο έως 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 28 βαθμούς.

Ο καιρός αύριο στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της κ. Ζιακοπούλου, στην Αττική αναμένεται λίγη συννεφιά με μικρή βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανές κάποιες μπόρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ