Η BMW Group Hellas Leasing δίνει τη λύση

Η BMW Group Hellas Leasing δίνει τη λύση

Με τεχνογνωσία στα μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ και τις μοτοσικλέτες BMW, η νέα εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

 

Η σύμπραξη του BMW Group Hellas και της BMW Group Financial Services δημιούργησε την BMW Group Hellas Leasing, η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει premium υπηρεσίες Leasing για τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad.

Άλλωστε, η επιλογή του leasing είναι πλέον αρκετά δημοφιλής, ενώ συνδέεται με τις αυξημένες ανάγκες κινητικότητας, καθώς επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση στα πιο τεχνολογικά προηγμένα και φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα.

Παράλληλα, η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς όσοι επιλέγουν αγορά μέσω leasing απαιτούν σύγχρονη εξυπηρέτηση που εξοικονομεί χρόνο. Ψηφιακές λειτουργίες, όπως η πρόσβαση σε εφαρμογές του BMW Group, το portal πελατών και η ταχύτητα των διαδικασιών, διευκολύνουν τους χρήστες και βελτιώνουν την συνολική εμπειρία τους.

 

Η BMW Group Hellas Leasing δίνει τη λύση

 

Επιπλέον, η εξατομικευμένη διαμόρφωση οχημάτων, το πλήρες πακέτο συντήρησης από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW, ΜΙΝΙ και BMW Motorrad, καθώς και η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης αποκλειστικά από το BMW Group, αποτελούν επίσης ισχυρό δέλεαρ.

Μάλιστα, με τη λήξη του συμβολαίου leasing, οι χρήστες αξιοποιούν την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη της BMW Group Hellas Leasing, προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, περνώντας εύκολα στο επόμενο νέο μοντέλο.

Τέλος, η μετάβαση σε μία βιώσιμη κινητικότητα με στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 και της ηχορύπανσης, απαιτεί αυξημένη πληροφόρηση και καθοδήγηση.

Η νέα εταιρεία μίσθωσης θα συμβάλλει καθοριστικά στη μετάβαση του κοινού στα ηλεκτρικά οχήματα, υποστηρίζοντας ένα πιο βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο μοντέλο κινητικότητας.

Η μίσθωση θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο σε αυτή τη μετάβαση, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε ηλεκτρικά οχήματα, συνεισφέροντας έτσι σε ένα καλύτερο μέλλον.

 

Η BMW Group Hellas Leasing δίνει τη λύση

 

Ο Andreas Modlmayer, Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η δημοτικότητα του leasing αυξάνεται εκθετικά σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλο και περισσότεροι αναζητούν ευέλικτες και ψηφιακά εξελιγμένες λύσεις μίσθωσης. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ανταποκριθούμε άμεσα στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Από την πλευρά του, ο Christopher Puth, Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, πρόσθεσε:

«Τοποθετούμε τον πελάτη στο επίκεντρο και θέλουμε να διατηρήσουμε τις ισχυρές επιδόσεις ανάπτυξης και τη δυναμική μας τα επόμενα χρόνια. Εστιάζουμε σε ένα πιο ευέλικτο και πιο καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης που ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των πελατών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν από την ιδιοκτησία ενός οχήματος μέχρι το leasing ή ακόμα και άλλες μορφές χρήσης του αυτοκινήτου».

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon