ADVERTORIAL

 

Όσοι αγαπάμε τον καφέ γιορτάζουμε κάθε μέρα το αγαπημένο μας ρόφημα. Υπάρχει όμως μια μέρα ή, μάλλον, τρεις που μαζευόμαστε σε μια μεγάλη γιορτή για τη λατρεμένη μας συνήθεια. Το Athens Coffee Festival έρχεται και φέτος και μας υποδέχεται 28-30 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας όσους καφέδες θέλουμε, live μουσική και DJ sets, επιλογές street food και γνώσεις από κορυφαίους baristi.

 

Σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή συμμετέχουν περισσότερα από 120 premium coffee brands και microroasteries με εκλεκτές ποικιλίες καφέ από φημισμένες χώρες παραγωγής. Μαζί με τον specialty καφέ θα ανακαλύψεις και εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιού, φυσικά αναψυκτικά, ροφήματα σοκολάτας αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις ο πιο pro home barista, από οικιακές μηχανές espresso και φίλτρου μέχρι τα απαραίτητα είδη σερβιρίσματος που αυξάνουν την απόλαυση. Και επειδή ο καφές συνδυάζεται και με γεύσεις, σε αυτό το φεστιβάλ θα βρεις μια street food γειτονιά με γευστικά σνακ, χοτ-ντογκ, παγωτό μηχανής και πολλές ακόμα νόστιμες επιλογές. 

 

Athens Coffee Festival

 

Η διασκέδαση στο Athens Coffee Festival δεν κάνει αστεία! Ο Λάμπρος Φισφής και ο Ζήσης Ρούμπος θα βρίσκονται το Σάββατο και την Κυριακή στο Αμφιθέατρο για ένα απολαυστικό stand-up comedy show, ενώ οι μουσικές εκπλήξεις θα συνοδεύουν κάθε στιγμή του φεστιβάλ. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η μπάντα της, Mama Sings Fire, μαζί με τον Ίαν Στρατή θα απογειώσουν το Μusic Stage.

 

Στα decks οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Enlefko 87.7, Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης, αλλά και ο αγαπημένος CJ Jeff θα ανεβάσουν την ένταση, ενώ ήχοι από skate punk μέχρι flamenco θα κάνουν αυτό το Athens Coffee Festival μια αξέχαστη εμπειρία. Όλα αυτά με μόλις 5€ εισιτήριο! Τι άλλο να ζητήσεις από τη μεγαλύτερη γιορτή καφέ του χρόνου;

 

28-29 Σεπτεμβρίου 10:00-20:00, 30 Σεπτεμβρίου, 11:00-20:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι

www.athenscoffeefestival.gr

Εισιτήρια: www.more.com

Οδηγός Γεύσης