Ερμιόνη: Δύο 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο με φαλτσέτα για να του πάρουν δύο ευρώ

Ερμιόνη: Δύο 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο με φαλτσέτα για να του πάρουν δύο ευρώ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε μόνο λίγες ώρες μετά από αυτό στη Γλυφάδα και τη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά συνέβη στην Ερμιόνη Αργολίδας με θύμα έναν 12χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε προαύλιο σχολείου στην Ερμιόνη Αργολίδας, όταν δύο 17χρονοι μαθητές επιτέθηκαν με φαλτσέτα σε έναν 12χρονο. Συγκεκριμένα, στο διάλειμμα οι ανήλικοι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε μια φαλτσέτα, την κόλλησε στο πρόσωπο του 12χρονου και στη συνέχεια του ξύρισε το μουστάκι, αρπάζοντάς του παράλληλα δύο ευρώ από την τσέπη του. Ο 12χρονος ενημέρωσε τους γονείς του, εκείνοι με τη σειρά τους τις Αρχές, με αποτέλεσμα οι 17χρονοι να συλληφθούν για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και για παράβαση νομοθεσίας για τα όπλα.

Παράλληλα συνελήφθησαν και δύο από τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων κατηγορουμένων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στις γραμμές του ΗΣΑΠ πριν την Κηφισιά - Ακινητοποιήθηκαν αμαξοστοιχίες

Ελλάδα / Φωτιά στις γραμμές του ΗΣΑΠ πριν την Κηφισιά - Ακινητοποιήθηκαν αμαξοστοιχίες

Συμβαίνει τώρα - Τελευταία στιγμή ακινητοποιήθηκε επερχόμενος συρμός προς Κηφισιά - Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε χόρτα στις γραμμές του ΗΣΑΠ - Απομακρύνθηκαν οι επιβάτες
LIFO NEWSROOM
Παλαιοχριστιανοί: Συλλήψεις τριών σεκιούριτι στο «Αλεξάνδρα» - Άφαντη η οικογένεια του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

Ελλάδα / Παλαιοχριστιανοί: Συλλήψεις τριών σεκιούριτι στο «Αλεξάνδρα» - Άφαντη η οικογένεια του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

Η Πρόνοια είχε πάρει το βρέφος από την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών - Η μητέρα αποφάσισε να γεννήσει εκεί που μένουν χωρίς ιατρική βοήθεια και παρουσίασε επιπλοκές
LIFO NEWSROOM