Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχονται επικίνδυνα μπουρίνια και θυελλώδεις άνεμοι

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχονται επικίνδυνα μπουρίνια και θυελλώδεις άνεμοι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Τον καλοκαιρινό καιρό αυτής της εβδομάδας, διαδέχονται έντονα φαινόμενα από την Κυριακή και έπειτα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Ο γνωστός μετεωρολόγος στην πρόβλεψή του για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, κάνει λόγο για επικίνδυνα μπουρίνια και θυελλώδεις ανέμους. Αναλυτικότερα όπως αναφέρει ο κ. Μαρουσάκης μέχρι την Κυριακή θα θυμίζει καλοκαίρι.

Άλλωστε όπως έχουν επισημάνει αρκετοί ειδικοί, την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι οι θερμότερες ημέρες της εβδομάδας και δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να αγγίξει και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

«Καλοκαιρινός ο καιρός από αύριο και μέχρι Κυριακή μεσημέρι», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, συμπληρώνοντας πως «στη συνέχεια θα έχουμε επικίνδυνα μπουρίνια προς τα βόρεια και θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους προς τα ανατολικά και νότια οι οποίοι θα αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο πυρκαγιάς».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM