H καθιερωμένη γιορτή του Casablanca social club θα συγκεντρώσει δημιουργικούς ανθρώπους της ελληνικής αλλά και της διεθνούς bar κοινότητας σε ένα All-bar-one event. 

 

Το Casablanca social club γιορτάζει και φέτος τα γενέθλια του (01_02_03_04_05 Οκτωβρίου) με μια πενθήμερη " Fiesta " υπερβολών και υπερβάσεων

 

 Οι 18 guest mixologists -εκπρόσωποι βραβευμένων bar- υπογράφουν μια ιδιαίτερη εμπειρία party με μοναδικά cocktails.

 

Οι προσκεκλημένοι είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και είναι μοιρασμένοι σε θεματικές βραδιές που θα αναδεικνύουν, μέσα από τις δημιουργίες τους, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τόπων καταγωγής τους. Ετερόκλητες κουλτούρες μικρών και μεγάλων πόλεων, από τέσσερις διαφορετικές χώρες ,θα συναντηθούν σε ένα μοναδικό happening. 

 

Bartenders από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Βόλο, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Καβάλα και Διδυμότειχο αλλά και από Λευκωσία, Βηρυτό και Παρίσι θα εναλλάσσονται επί πέντε νύχτες πίσω από την μπάρα του Casablanca social club με exclusive cocktail προτάσεις. 

 

Η κάθε νύχτα έχει την σημασία της. Αλληλεπίδραση και δια ζώσης επικοινωνία, χωρίς σύνορα και με ανοιχτά μυαλά. 

 

Το Casablanca social club γιορτάζει και φέτος τα γενέθλια του (01_02_03_04_05 Οκτωβρίου) με μια πενθήμερη " Fiesta " υπερβολών και υπερβάσεων

 

 It's more than a night out! It's food for thought.

 

*Η πρώτη νύχτα ανήκει στην αναδυόμενη bar σκηνή της Θεσσαλίας . Τέσσερα παιδιά του κάμπου, ένα από κάθε νομό, πρώτη φορά μαζί σε ένα event μας εξηγούν γιατί η εύφορη-επίπεδη γη τους παράγει τελευταία και τόσο αξιόλογα bar concepts. 

 

The flatlanders

 Tuesday 01 Oct 

Sips and sins ( Λάρισα )

Cadillac ( Καρδίτσα )

Grappa Vino & Aperitivo ( Βόλος )

BitterSweet ( Τρίκαλα )

 

*Μια νύχτα μετά ,δύο φημισμένα bar της Αθήνας βάζουν στην μέση το Διδυμότειχο . 

 

Two Athenians and a border guard

Wednesday 02 Oct 

Barro Negro ( Αθήνα )

The Bank Job ( Αθήνα )

Parrot's Beak ( Διδυμότειχο )

 

*Η Πέμπτη μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο. Η θάλασσα που ενώνει τρείς ηπείρους και αμέτρητους σπουδαίους πολιτισμούς γίνεται η κεντρική ιδέα μιας αδελφότητας ανάμεσα σε τρία κορυφαία bar του κόσμου με εκφραστές τους Nico de Soto, Jad Ballout και Ντίνο Κωνσταντινίδη, από Γαλλία, Λίβανο και Κύπρο αντίστοιχα. 

 

The Med Brotherhood

Thursday 03 Oct 

Danico ( Paris-France )

Dead End Social ( Beirut-Lebanon )

Lost & Found ( Nicosia- Cyprus )

 

*Την Παρασκευή ο ελληνικός Βορράς απλώνεται στα bar του Casablanca social club όπως ακριβώς και στον χάρτη, από τα Ιωάννινα ως την Θεσσαλονίκη και μέχρι την Αλεξανδρούπολη σε μια νοητή γραμμή που ενδεικτικά ενώνει κάποιες μόνο από τις πιο δραστήριες bar κοινότητες της Βόρειας Ελλάδας. 

 

The Northern Liners

Friday 04 Oct 

Kerouac ( Αλεξανδρούπολη )

Spitaki ( Ιωάννινα )

Cin Cin ( Θεσσαλονίκη )

The Blue Cup ( Θεσσαλονίκη )

 

*Σαββατόβραδο με τελευταία θεματική ενότητα τις δίδυμες πόλεις με άξονα τη θάλασσα του Αιγαίου πελάγους. Θεσσαλονίκη και Καβάλα. 

 

Twin cities

Saturday 05 Oct 

Κάψουλα ( Καβάλα )

Hive 2_0 ( Θεσσαλονίκη )

17 ( Θεσσαλονίκη )

Purovoku Project ( Θεσσαλονίκη )

 

Guest djs και live bands θα πλαισιώνουν και θα απογειώνουν καθημερινά τις εκδηλώσεις και φυσικά το crowd της πόλης θα είναι εκεί.

Οδηγός Διασκέδαση