Περνώντας από τον Νέο Κόσμο, θα νιώσεις ότι φτάνει στη μύτη σου η μυρωδιά του φρεσκοψημένου καφέ κι αυτό είναι αρκετό για να αναζητήσεις το νέο Roasting Warehouse Athens, ένα στέκι που προσφέρει στους coffee lovers μια μοναδική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα κατακτά τη χονδρική αγορά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Με ρίζες στην Αυστραλία, αυτό το πρότζεκτ έφτασε στην Αθήνα διατηρώντας αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της ποιότητας του καφέ που εισάγεται απευθείας από μικρές φάρμες του κόσμου στην Αιθιοπία, την Ονδούρα ή τη Βραζιλία και ψήνεται μπροστά στα μάτια σου, ενώ απολαμβάνεις έναν αρωματικό espresso. Μάλιστα, στον κατάλογο θα βρεις τρία διαφορετικά blends για να επιλέξεις αλλά και μονοποικιλιακούς που διαδέχονται ο ένας τον άλλον για να σε οδηγούν κάθε φορά σε μια διαφορετική γευστική ευχαρίστηση. 

 

Roasting Warehouse
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στο Roasting Warehouse Athens αναδεικνύουν το προφίλ της κάθε ποικιλίας και ταυτόχρονα δημιουργούν νέες προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις. Ανάμεσά τους το ρόφημα Mont Blanc, ένας εξαιρετικός cold brew που σερβίρεται με χτυπημένη κρέμα γάλακτος και topping από ξύσμα πορτοκαλιού και μοσχοκάρυδου. Ιδανικό για όλες εκείνες τις βόλτες που δεν θέλεις να πιεις έναν ακόμα καφέ.

 

Διαφορετικό όμως είναι και το brunch που συνοδεύει τον καφέ σου στο Roasting Warehouse Athens, αφού οι συνταγές έρχονται από τη μαγειρική παράδοση της Αυστραλίας και εκφράζουν τον αυθεντικό συνδυασμό breakfast - lunch. Πρέπει να δοκιμάσεις το Hash browns & brisket για να πάρεις μια καλή γεύση από τα πιάτα. 

 

Στο 2 της Ντελακρουά η ιστορία του καφέ γράφει ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο.

 

Ντελακρουά 2, Νέος Κόσμος 210 9227346 

Instagram: @roastingwarehouseath

Facebook: Roasting Warehouse Athens 

www.roastingwarehouse.gr

Οδηγός Γεύσης