Αξίζει να μετακινηθείς μέσα στην Αθήνα για να πιεις καλό καφέ; Οι περισσότεροι θα απαντήσουμε με ένα μεγάλο «ναι!», αφού έχουμε γράψει χιλιόμετρα αλλάζοντας γειτονιές προκειμένου να δοκιμάσουμε ένα πραγματικά απολαυστικό φλιτζάνι καφέ. Μια τέτοια αναζήτηση μάς οδήγησε στο Περιστέρι και από τότε επιστρέφουμε συνεχώς στο Lovely Days. Αυτό το αξιαγάπητο στέκι είναι «όνομα και πράγμα» και κάνει τις μέρες πιο όμορφες με τους καφέδες June Coffee από το νέο ελληνικό roastery.

 

Καφέδες μοναδικής προέλευσης εναλλάσσονται κάθε τόσο, που σημαίνει ότι μπορεί τη μια μέρα να δοκιμάσεις μια Αιθιοπία και την άλλη να γευτείς μια Κόστα Ρίκα, ενώ σταθερά η Βραζιλία κρατάει τα σκήπτρα στον καθημερινό espresso που σερβίρει το Lovely Days. H specialty πλευρά, πάντως, αυτής της καθημερινής συνήθειας είναι μια σταθερή αξία που σε κάνει να ξαναγνωρίσεις από την αρχή τον καφέ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. 

 

Lovely Days
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Μάλιστα, στο retail corner του Lovely Days θα βρεις όλους τους καφέδες June, που μπορείς να τους απολαύσεις στο σπίτι, αλλά και τις κούπες στις οποίες σε σερβίρει η ομάδα του Lovely Days – μόλις τις δεις θα θέλεις να τις αποκτήσεις! H merch γωνιά έχει κι άλλα πολλά και ωραία items, όπως μπλουζάκια από collaborations, καπέλα ή κάλτσες που έχουν κάτι να πουν.

 

Αν είσαι από εκείνους που μαζί με τον καφέ τους θέλουν και κάτι γλυκό, μην παραλείψεις να παραγγείλεις τους χειροποίητους λουκουμάδες με σοκολάτα ή μέλι, αλλά και κάποιο από τα φανταστικά πιάτα brunch, που θα σε ενθουσιάσουν. Από αυγά σε διάφορες εκδοχές, χειροποίητες και άκρως λαχταριστές, βάφλες και γλυκά ημέρας μέχρι comfort πιάτα για κάθε στιγμή που χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Σε αυτή την περίπτωση, το αρωματικό espresso shot έρχεται μετά το φαγητό για να ολοκληρώσει την απόλαυση και να αποδείξει ότι ένας καλός καφές πάντα χρειάζεται. 

 

Lovely Days
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Η ομάδα του Lovely Days είναι επίσης αξιαγάπητη κι αυτό είναι που σε κάνει ακόμα πιο φανατικό θαμώνα σε αυτό το στέκι του Περιστερίου. Aυτή η παρέα ήρθε για να φέρει τη θετική της ενέργεια σε αυτήν τη γειτονιά της Αθήνας και να μας κάνει να κυκλοφορούμε με μπλουζάκια «our lovely days» και έναν φανταστικό καφέ στο χέρι!

 

Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Κολοκοτρώνη 35, Περιστέρι 210 5748048

Instagram: lovely.days.ath

Οδηγός Γεύσης