Έχουμε πει πολλές φορές ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δημιουργεί τη δική της ταυτότητα στην ιστορία «καφές» με τα πολλά και ενδιαφέροντα microroasteries που βάζουν μεράκι και αγάπη για να απολαμβάνουμε εμείς έναν εξαιρετικό specialty espresso.

 

Στα new entries της κατηγορίας έρχεται να προστεθεί η Coffee Experts που κάθε άλλο παρά micro τη λες, αφού ήδη μετράει μια τεράστια παραγωγή σε καφέδες που προμηθεύονται τα καλύτερα café της Αθήνας και όχι μόνο.

 

Coffee Experts

 

Ο Κωστής Σπηλιόπουλος, που έχει γράψει μια μεγάλη διαδρομή στον χώρο, παρέα με τον Σπύρο Φλώρο και τον Κώστα Νικολάου μοιράζουν αρώματα από φρεσκοκαβουρδισμένους κόκκους στη γειτονιά του Βοτανικού, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Coffee Experts, και υποδέχονται μοναδικές ποικιλίες από τις καλύτερες χώρες παραγωγής. Από single estate και single origin καφέδες μέχρι blends με ένα μοναδικό γευστικό και αρωματικό προφίλ, οι επιλογές της εταιρείας ακούνε στο όνομα June Coffee και θα τις βρεις μπροστά σου, στα καλύτερα στέκια της πόλης.

 

Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από μια παρέα που γνωρίζει τον καφέ, ξέρει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας και θέλει να μοιράζεται μαζί μας φλιτζάνια που ξεχωρίζουν. Η Coffee Experts θα βρίσκεται στο Athens Coffee Festival που έρχεται και φέτος 28-30 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων για να μας κεράσει εσπρεσάκια, cold brew και λάτε με γάλα βρόμης. Θα τους καταλάβεις από μακριά, γιατί αυτά τα παιδιά εκπέμπουν μόνο happy vibes και βάζουν όλο τους το πάθος στον καφέ, δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο στα ελληνικά roasteries.

 

Instagram: june.coffee.roasters

Οδηγός Γεύσης