Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τα Pax Burgers για τα οποία μιλάει όλη η πόλη, τότε μάλλον χάνεις το πιο epic γευστικό ταξίδι. Με φουλ χαλαρό vibe και urban αισθητική, τα Pax Burgers έχουν γίνει το go-to spot για κάθε burger lover που σέβεται τον εαυτό του, αφού μιλάμε για τα πιο juicy μπιφτέκια από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, που θα σε κάνουν να πεις «WOW» από την πρώτη μπουκιά. Και το καλύτερο; Κάθε burger εδώ είναι χειροποίητο με extra μεράκι και φαντασία – τίποτα στημένο, τίποτα mainstream, μόνο pure απόλαυση.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πως είτε είσαι κλασικός τύπος είτε αναζητάς κάτι πιο edgy, στα Pax Burgers θα βρεις το burger που θα σε κάνει να κολλήσεις, ειδικά μόλις δοκιμάσεις και το νέο ΠΑΞΜΑΝ burger δια χειρός Σταύρου Βαρθαλίτη, το τρίτο limited-edition δημιούργημά τους, το οποίο πριν λίγες ημέρες βραβεύτηκε ως Best Burger 2024 στο φετινό Burger Fest!

 

Βασικά, αν έχεις δοκιμάσει τα «Ω ΝΑ ΣΟΥ aka Triple Bacon» και «ALITI.co», τότε ξέρεις σίγουρα πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης δεν αστειεύεται όταν πρόκειται για γεύση. Αλλά το ΠΑΞΜΑΝ; Είναι ένα επίπεδο μόνο του! Take my word for it, αυτή η νέα προσθήκη στη limited-edition σειρά τους θα γίνει, πραγματικά, το επόμενο αγαπημένο σου. 

 

ΠΑΞΜΑΝ @ PAX Burgers: To νέο smashed burger του Σταύρου Βαρθαλίτη θα σε κάνει να το ζητάς ξανά και ξανά

 

Ας δούμε, όμως, τι το κάνει τόσο μοναδικό. Ξεκινάμε με το all-time-classic brioche ψωμάκι που δεν είναι απλά αφράτο και γλυκό, αλλά από μέσα ξεπροβάλλουν επίσης όχι ένα, αλλά δύο ζουμερά smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ετοιμάσου για έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσεων που λιώνει στο στόμα και θα σε κάνει να παραμιλάς.

 

Επειδή, όμως, ένα burger δεν είναι burger χωρίς το τέλειο τυρί, το ΠΑΞΜΑΝ έρχεται με αμερικάνικο cheddar που λιώνει και αγκαλιάζει κάθε μπουκιά με highlight το απίθανο chutney με λουκάνικο, αφού ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποφάσισε, αυτή τη φορά, να ταράξει κι άλλο τα νερά, προσθέτοντας μια γλυκό-αλμυρή νότα που απογειώνει τη γεύση.

 

Κι αν τώρα είσαι φαν και της sour cream mayo, ετοιμάσου για την έκπληξη της ζωής σου, γιατί υπάρχει αρκετή από αυτήν για να κάνει το ΠΑΞΜΑΝ ακόμη πιο ζουμερό και κρεμώδες σε κάθε δάγκωμα, με τη δροσερή φρέσκια ντομάτα και το iceberg να ολοκληρώνουν απλά αυτό το αριστούργημα. Γιατί ειλικρινά, δεν υπάρχει κάτι που λείπει από αυτό το burger.

 

ΠΑΞΜΑΝ @ PAX Burgers: To νέο smashed burger του Σταύρου Βαρθαλίτη θα σε κάνει να το ζητάς ξανά και ξανά

 

Άσε, λοιπόν, ό,τι κάνεις, πάρε τους φίλους σου και τρέξε στο κοντινότερο Pax Burgers, αφού αν νομίζεις ότι ξέρεις τι σημαίνει απόλαυση σε burger, τότε σκέψου ξανά, γιατί το ΠΑΞΜΑΝ θα σε πάει σε άλλη διάσταση. Αλλά μην καθυστερείς, γιατί όπως όλα τα καλά πράγματα στη ζωή, είναι limited-edition και δε θα είναι εδώ για πάντα, οπότε θα το βρεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. 

 

Απόλαυσε το «ΠΑΞΜΑΝ» από αρχές Οκτώβρη, σε όλα τα PAX Burgers, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Καταστήματα

Αθήνα: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12

 

Θεσσαλονίκη:

Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8

Κέντρο Mediterranean Cosmos, 11o Χλμ. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών, Πυλαία

 

www.paxburgers.gr

Follow PAX on Facebook & Instagram & Tik Tok

Οδηγός Γεύσης