ADVERTORIAL

 

Το Fools bar έχει έρθει εδώ και δύο χρόνια στο Μαρούσι για να αλλάξει ή μάλλον να επαναφέρει τα δεδομένα της διασκέδασης εκεί όπου η ποιότητα και η φιλοξενία συναντιούνται για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εμπειρία. Για να συμβεί βέβαια αυτό πρέπει να ξέρεις καλά τον χώρο και να θέλεις να προσφέρεις αυτό που λείπει από την πόλη. Ο Βασίλης Μαχαίρας και ο Νίκος Θωμάς, φίλοι με μεγάλη εμπειρία πίσω από την μπάρα, βραβευμένοι και οι δύο, δημιούργησαν ένα στέκι fine drinking όπου μπορείς να απολαύσεις signature συνταγές, όλες home made, και ταυτόχρονα να είσαι ακριβώς ο εαυτός σου.

 

Αν ακούγεται ασύμβατη η έννοια του fine με τη στάση του οκλαδόν, το Fools κατάφερε να τα παντρέψει και τα δυο, αφού ο χώρος, που θυμίζει περατζάδα σε ελληνικό νησί, σε καλεί να κάτσεις όπως θέλεις και να απολαύσεις όλα τα φανταστικά που βγαίνουν από την μπάρα και την κουζίνα του Fools φρεσκομαγειρεμένα.

 

Fools: Το fine drinking προσγειώθηκε σε ένα street bar στο Μαρούσι

 

Όταν μιλάμε για μαγειρική εδώ, εννοούμε και τα κοκτέιλ που φτιάχνονται με οδηγό τη φρεσκάδα των εποχικών υλικών, τη φαντασία και την τεχνογνωσία του Βασίλη και του Νίκου. Στα Recommended Signatures Cocktails θα βρεις το Be my porn star με βανίλια, ροδάκινο, passion fruit και ένα ακόμα μυστικό συστατικό, το Μoka fashioned, ένα twist του κλασικού old fashioned με καφέ, σοκολάτα και κοκοφοίνικα, αλλά και μια σειρά από πειραγμένα classics όπως το Ζombie, το Μai Τai και τη Margarita. Για τους λάτρεις του Negroni o κατάλογος περιλαμβάνει και ένα Negroni session με 4 διαφορετικές εκδοχές του αγαπημένου κοκτέιλ. 

 

Τα απογεύματα στο Fools είναι ίσως η καλύτερη στιγμή της ημέρας, με after work early drinks και aperitivos, μπίρες από ελληνικά microbreweries, αλλά και μια wine list με επιλεγμένες ετικέτες από ελληνικούς αμπελώνες. Ό,τι κι αν διαλέξεις, μπορείς να το συνοδεύσεις με πιάτα bar food, ένα πλατό με εκλεκτά ελληνικά τυριά και αλλαντικά ή με κάποιο από τα εξαιρετικά σαντουιτσάκια με ψαγμένους συνδυασμούς υλικών.

 

Fools: Το fine drinking προσγειώθηκε σε ένα street bar στο Μαρούσι

 

Fools: Το fine drinking προσγειώθηκε σε ένα street bar στο Μαρούσι

 

Το Fools φτιάχτηκε για να φέρνει τους ανθρώπους κοντά και αυτό το καταφέρνει όχι μόνο με τις γεύσεις αλλά και με την τέχνη. Στον επάνω όροφο λειτουργεί ο exostis που προσφέρεται δωρεάν για εκθέσεις καλλιτεχνών που θέλουν να δείξουν τη δουλειά τους. Καθημερινά θα ακούσεις ήχους από world music, hip hop μέχρι funk, nu disco και jazz που παίζουν resident και guest DJs, ενώ κάθε τόσο θα πετυχαίνεις και βραδιές με vinyl sets και live bands. Εκείνο όμως που δεν πρέπει να χάσεις είναι το πάρτι για τα δύο χρόνια που ετοιμάζεται στις 28/9 και θα μας κάνει να συναντηθούμε σε αυτόν τον κρυφό πεζόδρομο δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Αμαρουσίου.

 

Ερμού 24, Μαρούσι, 210 8029343, Free Parking - πρόσβαση ΑμεΑ

Ωράριο: Τρ.-Πέμ. & Κυρ. 17:30-2:00, Παρ.-Σάβ. 17:30-03:00

Instagram: @fools.bar.marousi

Facebook: Fools 

Οδηγός Γεύσης