Κέρκυρα: Νεκρός από μαχαιριές 68χρονος- Προσήχθη η σύζυγός του

Κέρκυρα: Νεκρός από μαχαιριές 68χρονος- Προσήχθη η σύζυγός του Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου (28/09) στην Ελληνική Αστυνομία μετά τον εντοπισμό ενός 68χρονου άνδρα νεκρού μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Περάματος στην Κέρκυρα. Το θύμα βρήκε η σύζυγός του, η οποία, μαζί με την 11χρονη κόρη τους, ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ο 68χρονος έφερε τραύμα στον ώμο, πιθανότατα από κουζινομάχαιρο. Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου, ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής για να διενεργήσει αυτοψία.

Στις έρευνες των αρχών προσήχθη η σύζυγος του 68χρονου για κατάθεση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κάνουν λόγο οι Αρχές, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, ενώ οι γείτονες αναφέρουν ότι μέχρι τα ξημερώματα άκουγαν πάλι φωνές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα οι γονείς των 5χρονων που φέρεται να βίασαν νήπιο

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα οι γονείς των 5χρονων που φέρεται να βίασαν νήπιο

Το παιδί που φέρεται να έχει υποστεί την επίθεση μεταφέρθηκε εχθές στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε σχετική ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες
LIFO NEWSROOM