Ερντογάν: Έπαιξε μπάσκετ, σκόραρε και υπέγραψε μπάλες

Ερντογάν: Έπαιξε μπάσκετ, σκόραρε και υπέγραψε μπάλες Facebook Twitter
0

Παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29/9, τα εγκαίνια του Basketball Development Center, που θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία.

Ο Τούρκος πρόεδρος μάλιστα, είχε την ευκαιρία να δείξει τις μπασκετικές του ικανότητες και να σουτάρει, με τους παριστάμενους υπουργούς και συνεργάτες του να τον χειροκροτούν για την ευστοχία του. Μάλιστα, υπέγραψε μπάλες και φανέλες ενώ στη συνέχεια, φωτογραφήθηκε.

Το νέο κέντρο ανάπτυξης του μπάσκετ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι υπερσύγχρονο. 

Μιλώντας στα εγκαίνια του Κέντρου Ανάπτυξης Μπάσκετ, ο Πρόεδρος Ερντογάν σημείωσε ότι πόλεις όπως η Βαρκελώνη, το Τόκιο, το Λος Άντζελες και το Λονδίνο έχουν μετατραπεί σε παγκόσμιες «φίρμες» εξαιτίας των αθλητικών τους επενδύσεων.

«Με αυτό το υπέροχο κέντρο η Κωνσταντινούπολη θα γίνει μια από τις πρωτεύουσες όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού και των τεχνών, αλλά και του αθλητισμού» δήλωσε.

«Είμαστε περήφανοι που εγκαινιάζουμε στην Κωνσταντινούπολη ένα ακόμη κέντρο που συνδυάζει τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της πόλης με τον αθλητισμό. Το Κέντρο Ανάπτυξης Μπάσκετ, που υψώνεται στο Zeytinburnu, δεν είναι απλώς ένα αθλητικό συγκρότημα. Είναι επίσης ένα από τα ισχυρότερα βήματα που έγιναν για να βοηθήσει την Κωνσταντινούπολη να φτάσει στη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια αθλητική σκηνή. Εύχομαι αυτή η όμορφη εγκατάσταση, που μας κάνει περήφανους από κάθε άποψη, να είναι επωφελής για τη νεολαία μας, τους λάτρεις του μπάσκετ και το αγαπημένο μας έθνος», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι πόλεις που είναι δημοφιλείς παγκοσμίως, κάνουν όνομα όχι μόνο μέσω πολιτισμού και ιστορίας αλλά και μέσω του αθλητισμού.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς οι Ισραηλινοί κατάσκοποι διείσδυσαν στη Χεζμπολάχ- Ο ρόλος της Συρίας και οι προχωρημένες τεχνολογίες

Διεθνή / Πώς οι Ισραηλινοί κατάσκοποι διείσδυσαν στη Χεζμπολάχ - Ο πόλεμος στη Συρία και οι μυστικές υπηρεσίες

Ενώ η Χεζμπολάχ στήριζε τον Άσαντ προσφέροντας ανθρώπινες δυνάμεις και πολεμικό υλικό, έχασε μέρος από τη μυστικότητα και τη συνεκτικότητα που τη χαρακτήριζαν, καθιστώντας τη πιο ευάλωτη στην ισραηλινή διείσδυση
LIFO NEWSROOM