Νέα συλλογή Dirty Laundry για τα essential look του Φθινοπώρου

Άνεση, στιλ και διακριτική πολυτέλεια στη νέα συλλογή της Dirty Laundry

Η συλλογή Fall/Winter 2024 είναι ιδανική για πολυεπίπεδα σύνολα, που προσφέρουν ζεστασιά και στυλ για τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα.

ADVERTORIAL

Με ultra απαλά υφάσματα και το χαρακτηριστικό άρωμα της Dirty Laundry, η νέα συλλογή Fall/Winter 2024 της Dirty Laundry δεν φέρνει απλά αέρα φρεσκάδας, άνεσης και κομψότητας στην καθημερινότητα, προωθώντας ένα σύγχρονο τρόπο ζωής που δίνει προτεραιότητα στην καλή διάθεση, αλλά καταφέρνει να προφέρει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.

 

Με επίκεντρο, όπως πάντα, τη διακριτική πολυτέλεια και τις φυσικές υφές, η Dirty Laundry συνδυάζει και αυτή τη φορά άψογα το στυλ με τη λειτουργικότητα με τα minimal σχέδια να δημιουργούν ρούχα, που φοριούνται εύκολα και είναι ιδανικά τόσο για casual εμφανίσεις όσο και για πιο κομψά, προσεγμένα looks.

 

 

Αυτό που σίγουρα κάνει, ωστόσο, το brand να ξεχωρίζει είναι η εξαιρετική ποιότητα των υλικών και η τέλεια ραφή με τα premium υφάσματα από φυσικές ίνες να προσφέρουν απαλότητα και ανθεκτικότητα, ενώ κάθε κομμάτι σχεδιάζεται, κόβεται και ράβεται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

 

Όσο για τα χρώματα της σεζόν, εμπνευσμένα από τους σκούρους, γήινους και χαρακτηριστικούς τόνους της εποχής, προκύπτουν από μια εξειδικευμένη διαδικασία βαφής που πραγματοποιείται στα εργοστάσια παραγωγής της Dirty Laundry. Αυτή η ξεχωριστή και χρονοβόρα διαδικασία είναι που δίνει, άλλωστε, στα ρούχα τις ιδιαίτερες αποχρώσεις και μικρές διαφοροποιήσεις τους, κάνοντας κάθε κομμάτι μοναδικό.

 

 

Τα αγαπημένα φούτερ και τα T-shirt της συλλογής είναι διαθέσιμα σε βαθιές, φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το σκούρο πράσινο, το μωβ, το γκρι, το χακί και το καφέ.

 

Την ίδια στιγμή, τα comfy πουκάμισα, οι cozy ζακέτες, τα κομψά πλεκτά και τα στιλάτα τζάκετ, μαζί με τα denim κομμάτια, που αυτή την φορά περιλαμβάνει η συλλογή, συνδυάζονται άψογα, δημιουργώντας ευέλικτα casual looks για κάθε μέρα, συν ότι είναι και ιδανικά για layering, δίνοντας τη δυνατότητα για πολυεπίπεδα σύνολα που προσφέρουν ζεστασιά και στυλ για τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα.

 

 

Τέλος το χαρακτηριστικό άρωμα μαλακτικού της Dirty Laundry ολοκληρώνει κάθε ρούχο, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία για τις αισθήσεις.

 

Διαθέσιμη στο e-shop της DIRTY LAUNDRY: www.dirty-laundry.gr

 

Σημεία πώλησης:

  • Flagship Store: Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα
  • Flagship Store : Παναγίτσας 6, Κηφισιά
  • Mediterranean Cosmos: 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη
  • Attica Golden Hall: Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος όροφος, Μαρούσι
  • Attica City Link: Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, Αθήνα
  • Attica The Mall Athens: Ανδρ. Παπανδρέου 35, ισόγειο, Μαρούσι
  • Attica Τσιμισκή: Τσιμισκή 48-50, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Factory Outlet: Πειραιώς 76, ισόγειο, Αθήνα
  • Σε επιλεγμένες boutique σε όλη την Ελλάδα
  • Online: www.dirty-laundry.gr

 

 

 

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon