ADVERTORIAL

Όταν αναζητάς το τέλειο mix & match για το στιλ σου, για ένα πράγμα μπορείς να είσαι πάντα σίγουρος- πως η Pepe Jeans London, ένα από τα κορυφαία brands στο χώρο της μόδας, με ιστορία που ξεκινά από το Λονδίνο τη δεκαετία του '70, δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, αφού διαθέτει τα πιο iconic κομμάτια για κάθε σεζόν, είτε λατρεύεις τα vintage vibes, είτε θέλεις να πειραματιστείς με κάτι πιο τολμηρό. 

Απόδειξη η ολοκαίνουργια συλλογή Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024, που συνδυάζει τη σύγχρονη μόδα με την πλούσια κληρονομιά του brand, παίζει με όλες τις νέες τάσεις και τις μεταμορφώνει σε ρούχα που μπορείς να ενσωματώσεις στο look σου από το πρωί μέχρι το βράδυ

Δεν έχει σημασία, λοιπόν, αν ετοιμάζεσαι για ένα cozy φθινόπωρο ή έναν χειμώνα γεμάτο layers, αφού εδώ θα βρεις από κλασικά τζιν μέχρι statement πανωφόρια, τα οποία συνδυάζονται και πολύ εύκολα μεταξύ τους και με άλλα items και αξεσουάρ κι εμείς είμαστε εδώ να σου προτείνουμε όλα τα essentials για τα street style των επόμενων μηνών. 

Floral και γεωμετρικά μοτίβα

Φέτος, η Pepe Jeans London προτείνει ένα combo από ντελικάτα floral prints και τολμηρά γεωμετρικά σχέδια, ιδανικά για το all time classic πλέον layering.

Tip: Συνδύασε το ρομαντικό με το δυναμικό, βάζοντας ένα τοπ με floral print και από πάνω ένα bomber jacket με γεωμετρικά σχέδια για ένα look που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Denim vibes

Το τζιν ήταν, είναι και θα είναι η βάση του φθινοπωρινού και χειμερινού στυλ και η νέα συλλογή με boho denim αισθητική, προσφέρει επιλογές όπως φορέματα και φούστες που σίγουρα θα λατρέψεις.

Tip: Συνδύασε με ένα chunky πλεκτό για cozy fall vibes ή με ένα απλό t-shirt και δερμάτινο jacket για ένα all-time classic outfit.

Statement πανωφόρια 

Από bomber jackets μέχρι καμπαρντίνες, τα πανωφόρια της Pepe Jeans είναι must-have και μπορεί τα γήινα χρώματα να κυριαρχούν, αλλά για να κάνεις τη διαφορά, μπορείς άνετα να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι με ζωηρό χρώμα ή έντονο σχέδιο.

Tip: Επένδυσε σε μια μπεζ ή χακί καμπαρντίνα – statement κομμάτι που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση.

Πλεκτά με ζακάρ ύφανση

Τα πλεκτά είναι πάντα μέσα στις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες λίστες, ειδικά ένα oversized πουλόβερ με ζακάρ μοτίβο, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το γραφείο μέχρι τον καφέ στο κέντρο της πόλης. Τα πλεκτά της νέας συλλογή είναι μάλιστα εμπνευσμένα από το Λονδίνο οπότε φέρνουν αναμφίβολα αυτή τη vintage αίσθηση στο στιλ σου.

Tip: Ένα πλεκτό σε σκούρο μπλε ή ζεστό καφέ χρώμα είναι κομμάτι passe partout για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Πιέ-ντε-πουλ μοτίβα

Το layering είναι το απόλυτο trick για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, και φέτος η Pepe Jeans το πάει σε άλλο επίπεδο. Προτίμησε ελαφριές μπλούζες και φούτερ με bold μοτίβα, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με bomber jackets ή καμπαρντίνες για τέλειο casual cool look ή ένα διαχρονικό πιέ-ντε-πουλ, που σε αντίθεση με το σκωτσέζικο καρό, είναι λιγότερο διακριτικό σαν σχέδιο, αποπνέοντας ένα ρετρό αέρα με 60s επιρροές.

Tip: Για να μην καταλήξεις σε ένα «θορυβώδες» σύνολο, προτίμησε τη μονοχρωμία και τα λιτά υφάσματα για το υπόλοιπο outfit. 

Μπορείς να βρεις τη νέα συλλογή Pepe Jeans σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή να κάνεις τις αγορές σου online στο www.bloobox.gr.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400