Γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα στη 15χρονη

Γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα στη 15χρονη Facebook Twitter
0

Γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε  στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου. Οι αρχές μετά από αυτό το εύρημα στρέφονται πλέον στην εξιχνίαση εγκληματικής ενέργειας. Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν είχαν εντοπιστεί ευρήματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Χθες σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρώτο Θέμα", η μητέρα της 15χρονης περιέγραψε το σκηνικό της εξαφάνισης της κόρης της και τη στιγμή που την αντίκρισε πεσμένη στα βράχια:

"Αντί για το πρόσωπο του παιδιού μου είδα μια μάσκα από αίμα. Το πρόσωπό της είναι διαλυμένο, καθώς έχει αποκολληθεί από το κρανίο. Ο λαιμός της δεν ξεχωρίζει από το σώμα της.

Γύρω από τα βράχια και σε απόσταση 20 πόντων, υπήρχαν αμέτρητες πιτσιλιές από τα αίματα".

"Ένας τρελός κυκλοφορεί ελεύθερος την ώρα που το παιδί μου χαροπαλεύει στην Εντατική. Θέλω να τον πιάσουν, να τον αντικρίσω και να μου πει γιατί χτύπησε τόσο πολύ το παιδί μου. Δεν είναι ατύχημα, όπως βιάστηκαν κάποιοι να δηλώσουν", είπε η μητέρα της ανήλικης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ