Η Coffee Berry παρουσίασε νέα πρόταση συνεργασίας Franchise για την Παγκόσμια Ημέρα του καφέ

Για την παγκόσμια ημέρα του καφέ, η Coffee Berry παρουσίασε νέα πρόταση συνεργασίας Franchise Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Coffee Berry διοργάνωσε συνέντευξη τύπου την 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, στο Μουσείο Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας και παρουσίασε νέα πρόταση συνεργασίας, κάνοντας πιο εμφανή από ποτέ την ακλόνητη πίστη της στη βιωσιμότητα και την κερδοφορία των καταστημάτων Franchise.

Προσβλέποντας στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, υποστηρίζει την αρχική επένδυση, με μακροχρόνιους διακανονισμούς, ώστε μέρος αυτής να αποπληρώνεται με την εξέλιξη των ετών, μέσα από τη λειτουργική δραστηριότητα του καταστήματος. 

Έτσι, όχι μόνο στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους με όνειρα, στόχους και όρεξη για δουλειά να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα, έχοντας εμπράκτως τη στήριξη μιας από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες αλυσίδες του κλάδου στην Ελλάδα και όχι μόνο. 

Για την παγκόσμια ημέρα του καφέ, η Coffee Berry παρουσίασε νέα πρόταση συνεργασίας Franchise Facebook Twitter

«Στόχος μας ήταν και παραμένει να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά, με τον τρόπο που επιθυμούμε να τα προσφέρουμε, βασιζόμενοι στο τρίπτυχο της ποιότητας του προϊόντος, της καλαισθησίας του καταστήματος και της καλής εξυπηρέτησης. Η νέα μας στρατηγική πρόταση περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται, όχι μόνο για την υλοποίηση του παραπάνω στόχου μας, αλλά συνεισφέρει και στην ελληνική επιχειρηματικότητα με δικές μας επενδύσεις», δήλωσε ο Χάρης Γρυπάρης, CEO  της Coffee Berry.

«Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ανάπτυξη του δικτύου μας. Με επίκεντρο την νέα μας πρόταση που γνωστοποιήσαμε ευρέως σήμερα, υποστηρίζουμε έμπρακτα νέους επιχειρηματίες με όνειρα και φιλοδοξίες για μια δική τους επιχείρηση. Με στόχο τη συνεχόμενη, εντατική ανάπτυξη εντός και εκτός Ελλάδας, προσδοκούμε σε νέες συνεργασίες, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε υγιώς και με ταχείς ρυθμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», σημείωσε ο Νίκος Χατζηγεωργίου, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Έλενα Μπουζαλά υποψήφια για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

SPORTS / Η Έλενα Μπουζαλά υποψήφια για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

"Είμαι υποψήφια για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την Ενωτική Κίνηση Στίβου και Υποψήφιο Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Φίλη διότι πιστεύω ότι είναι μια οργανωμένη υποψηφιότητα από ένα μείγμα παλιών και νέων που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον στίβο στην Ελλάδα να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί απαλλαγμένος από στερεότυπα, που καλά κάνουν και υπάρχουν αλλά δεν βοηθούν πια"
LIFO NEWSROOM
Η Lidl Ελλάς αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην επαγγελματική σταδιοδρομία και την ισότητα στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Επιχειρείν / 88η ΔΕΘ: Η Lidl Ελλάς αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην επαγγελματική σταδιοδρομία και την ισότητα

Διάκριση στα VET Excellence Awards Greece 2024 για τη συμβολή στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, κατά την πρώτη εντυπωσιακή συμμετοχή στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
THE LIFO TEAM
Τα νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για την Ασφαλιστική Αγορά 

Επιχειρείν / Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για την Ασφαλιστική Αγορά 

Αποφασισμένος να αξιοποιήσει η πολιτεία τη δυναμική των υπηρεσιών και της τεχνογνωσίας που διαθέτει ο κλάδος της Ασφάλισης εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός μετά και την ομιλία του το Σάββατο στη ΔΕΘ. 
ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ