Τέμπη: «Αν γίνει συναυλία η Καρυστιανού θα είναι δίπλα μου» λέει η Κατερίνα Βουτσινά

Τέμπη: Η ανάρτηση της Κατερίνας Βουτσινά μετά το εξώδικο Καρυστιανού κατά Πλακιά Facebook Twitter
Κατερίνα Βουτσινά / LiFO
0

Τη δική της απάντηση για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών, έδωσε και η Κατερίνα Βουτσινά.

Η Κατερίνα Βουτσινά ήταν αδερφή του Γιάννη Βουτσινά, ενός εκ των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Η ίδια μέσα από ανάρτησή της στα social media, τοποθετείται για το ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα σε συγγενείς των θυμάτων με αφορμή τη συναυλία, χαρακτηρίζοντας λυπηρή την κατάσταση.

«Με παίρνουν δημοσιογράφοι από εχθές να με ρωτήσουν σε ποια "μεριά τείνω" και είναι λυπηρό. Θέλω φυλακή ΟΛΟΥΣ όσους δολοφόνησαν τον Γιάννη. Αυτό», ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, ενώ παράλληλα με τα λόγια της, δείχνει την εμπιστοσύνη της στην πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών Μαρία Καρυστιανού, η οποία νωρίτερα απέστειλε εξώδικο στον Νίκο Πλακιά.

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου, πήγα 45 ετών. Δεν θέλω να γιορτάσω ούτε να δεχτώ ευχές, αλλά να δώσω ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους @fdelivorias, @TTsanaklidou, @koinoi_thnitoi #sokratismalamas #thanasispapakonstantinou για την κατάθεση ευαισθησίας απέναντι σε εμάς.
Αν γίνει η συναυλία η @mkaristianou θα είναι δίπλα μου, και εγώ δίπλα σε εκείνη», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή της.

«Με παίρνουν δημοσιογράφοι από εχθές να με ρωτήσουν σε ποια "μεριά τείνω" και είναι λυπηρό. Θέλω φυλακή ΟΛΟΥΣ όσους δολοφόνησαν τον Γιάννη. Αυτό. Όσοι είχαν απορία, ερωτήσεις περί συναυλίας θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την μαγική συσκευή που λέγεται τηλέφωνο, εγώ αυτό έκανα.

»Όλα αυτά που έχουμε περάσει όλοι μας, οι εικόνες που έχουμε δει, θα μπορούσαν να σβήσουν με αντάλλαγμα κάτι χρωματιστά χαρτάκια..? απλά αυτά τα χρωματιστά χαρτάκια θα βοηθήσουν την υπόθεση, διότι η δικαιοσύνη εδώ απέκτησε όραση. Ο κόσμος καταλαβαίνει, και όλοι μας στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό», καταλήγει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη

Ελλάδα / Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Στο άνθος της ζωής του, πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν στον σταθμό του τρόλεϊ

«Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη» - Συγκλονίζει ο καθηγητής νευρολογίας για τον χαμό του 26χρονου γιου του Ιωνά: «Πήγε να κάνει εργασία για τον αρχιτεκτονική και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα»
LIFO NEWSROOM