Έξι συλλήψεις και κατάσχεση όπλων στη Δυτική Αττική από την ΕΛΑΣ

Έξι συλλήψεις και κατάσχεση όπλων στη Δυτική Αττική από την Ελληνική Αστυνομία Facebook Twitter
Φωτ.: X/ Hellenic Police
0

Με βίντεο που δημοσίευσε στο X, η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε για τη σύλληψη έξι ατόμων και όπλων, σήμερα, στη Δυτική Αττική.

Στην ανάρτησή της, η αστυνομία έδειξε τη στιγμή της επιχείρησης και τα όπλα που εντόπισαν, το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου.

«Σήμερα, πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική #Αττική για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Μεταξύ άλλων έγιναν 6 συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν πιστόλια, πάνω από 250 φυσίγγια 9mm, κινητά κ.α», γράφει αρχικά στην ανάρτησή της η ΕΛΑΣ.

«Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Διευθ. Αστυνομίας και την Υποδ. Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΥΑΤ, Τροχαίας, Σ.μηΕ.Α. καθώς και αστυνομικός σκύλος», καταλήγει.

Αθήνα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όχι τόσο «καθαρή και λαμπερή» Αθήνα του Χάρη Δούκα

Φωτορεπορτάζ / Η όχι τόσο «καθαρή και λαμπερή» Αθήνα του Χάρη Δούκα

Οι εικόνες των ξεχειλισμένων από σκουπίδια κάδων που αντικρίζει κανείς κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας θυμίζουν τις εποχές που απεργούσαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου. 
ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ
Στον Ταύρο η πρώτη πολυκατοικία που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει

Περιβάλλον / Στον Ταύρο η πρώτη πολυκατοικία που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει

Με παρεμβάσεις μόνωσης, αερισμού και φωτοβολταϊκού συστήματος, ένα κτήριο στον Ταύρο θα γίνει το πρώτο στην Ελλάδα που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει
LIFO NEWSROOM