Κολυδάς: Έρχεται η κακοκαιρία Cassandra - Ισχυρά φαινόμενα από την Παρασκευή στη χώρα

Κολυδάς: Έρχεται η κακοκαιρία Cassandra - Ισχυρά φαινόμενα από την Παρασκευή στη χώρα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου κακοκαιρίας / EUROKINISSI
0

Από το μεσημέρι της Παρασκευής νέα κακοκαιρία με την ονομασία Cassandra, αναμένεται να πλήξει τη χώρα, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ σε νεότερη ανάρτησή του για τον καιρό το βράδυ της Τετάρτης, κάνει λόγο για νέα κακοκαιρία που αναμένεται στην κεντρική Μεσόγειο από την Πέμπτη,  ενώ η «άφιξή» της στη χώρα με ισχυρά φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής και έπειτα.

Ο κ. Κολυδάς επισημαίνει μεταξύ άλλων πως στη χώρα, θα επηρεαστούν αρχικά το Βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος και έως το βράδυ της Παρασκευής τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος, «με φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους ισχυρά», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

«Βαρομετρικό χαμηλό σχηματίζεται στον Κόλπο της Γένοβας την Πέμπτη το οποίο θα επηρεάσει την Ιταλία και τις χώρες των Βορειοδυτικών Βαλκανίων με ισχυρές βροχές , ενισχυμένους ανέμους και coastal events. H κακοκαιρία έλαβε την ονομασία #Cassandra και θα κινηθεί Α-ΒΑ », αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς.

«Στη χώρα μας θα επηρεαστούν από το μεσημέρι της Παρασκευής αρχικά το Βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος και έως το βράδυ τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος, με φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους ισχυρά», καταλήγει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη

Ελλάδα / Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Στο άνθος της ζωής του, πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν στον σταθμό του τρόλεϊ

«Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη» - Συγκλονίζει ο καθηγητής νευρολογίας για τον χαμό του 26χρονου γιου του Ιωνά: «Πήγε να κάνει εργασία για τον αρχιτεκτονική και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα»
LIFO NEWSROOM