Συναγερμός στον Καρέα για εξαφάνιση 17χρονου - Αναφορές για εμπλοκή τριών ατόμων

Συναγερμός στον Καρέα για εξαφάνιση 17χρονου - Αναφορές για εμπλοκή τριών ατόμων Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Νέα στοιχεία έδωσε σήμερα, 4 Οκτωβρίου, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με την εξαφάνιση του 17χρονου Εμμανουήλ (Μάκη) Κ., ο οποίος αγνοείται από την περιοχή του Καρέα από την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει ο οργανισμός, ο 17χρονος φαίνεται να εμπλέκεται με τρίτα άτομα, τα οποία τον επηρεάζουν και τον οδηγούν σε επαναλαμβανόμενες φυγές από το σπίτι του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία άτομα. 

Ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ. έχει ύψος 1,75 μ., βάρος 65 κιλά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Όποιος διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο, ή με οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα της χώρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM