Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Πού αναμένονται αύριο ισχυρές καταιγίδες - Προσοχή σε δύο περιοχές τονίζει ο Κολυδάς

Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Που αναμένονται αύριο ισχυρές καταιγίδες - Προσοχή σε δύο περιοχές τονίζει ο Κολυδάς Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Έντονα και ισχυρά φαινόμενα αναμένονται αύριο σε ορισμένες περιοχές της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας Κασσάνδρα.

Ο Θοδωρής Κολυδάς σε νεότερη ανάρτησή του για την πορεία της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει αύριο τη χώρα, σημειώνει μεταξύ άλλων πως τα μεσάνυχτα αναμένεται επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ

Παράλληλα ενημερώνει για ισχυρά καιρικά φαινόμενα στη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Την ίδια ώρα από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ, τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να πλήξουν την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη αλλά και τα ανατολικότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. Τέλος, ο διευθυντής της ΕΜΥ τονίζει πως στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επέλαση της κακοκαιρίας Κασσάνδρα στην Κέρκυρα - Πλημμύρισαν οι δρόμοι

Στην Κέρκυρα έκανε «ποδαρικό» η κακοκαιρία Κασσάνδρα, η οποία από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής πλήττει το νησί με ισχυρή καταιγίδα. Σύμφωνα με το corfutvnews, αυτή την ώρα είναι πλημμυρισμένοι οι δρόμοι στο λιμάνι, στην Παλλάδα, αλλά και ο δρόμος από τα παλιά Δικαστήρια.

Παράλληλα προβλήματα σημειώνονται και στο κέντρο της πόλης, όπως στον πεζόδρομο στην Γεωργίου Θεοτόκη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM